fredag 1. april 2011

GOD HELG

Fredagskvelden er her, den beste kvelden i uken. Selv om jeg ikke jobber for tiden, så er det noe med fredagskvelden syns jeg. Rett og slett herlig når alle har fri og vi kan senke skuldrene. Denne helgen er også litt "spesiell" for mammaen og pappaen. Den eldste datter er på Påskeleir, og det er første gang hun er på leir eller er borte en hel helg (utenom hos mormor). Tror både hun og jeg var like spente i bilen på vei bort, men da hun møtte de tre andre var alt  bare gøy:-) Tenker det blir en kjempeflott helg for henne og de tre andre jentene:-)For en tid tilbake var jeg innom brukten, men fant ikke noe av det som jeg var på let etter. En gammel, litt defekt kjøttkvern var det eneste jeg kjøpte. Betalte bare 30 kr for denne, og for meg så betyr det ikke at den mangler en skrue slik at "håndtaket" står løst på. Den skal ikke brukes til annet en pynt uansett.


To nye mini påskeliljer som jeg fant til 10 kr pr stk har fått plass i hver sin Green Gatekopp. Tror jeg er litt avhengig av disse løkblomstene...;-) Noen flere som er?
Nå er det sofasliting som gjelder resten av kvelden, kjenner at formen ikke er på topp for tiden. Hvor har energien blitt av?


håper du får en flott helg!6 kommentarer:

 1. Så koselig, gammel kjøttkvern og lekre green gate kopper! God helg og god bedring til deg! Klem fra Lena

  SvarSlett
 2. Fin kjøtkvern, og flotte green gate kopper. :)
  Veldig fin med plantene oppi.
  Løkplanter hører med nå,
  og ja kan vel si at jeg er litt avhengig. ;)
  Ha en god helg. :)

  SvarSlett
 3. Oii spennende med en hel helg borte fra mor og far kan jeg tenke meg:)) Koselig med kjøttkvernen, flink du er å pynte og lage det koselig♥
  Goood helg til dere!!!
  Klem!

  SvarSlett
 4. Enig med deg – fredagene er magiske rett og slett ღ fredfylt og avslappende… Herlig kjøkkenkværn, og så søte små påskeliljer du har der :) Elsker disse løkblomstene og har en del av dem hjemme ja ;) Ønsker deg en fin, fin fredagskveld og helg. Klem fra Mette

  SvarSlett
 5. Helt enig :D
  Løkblomster er vakre og gir meg deilig vårfølelse :)

  God helg!

  Klem

  SvarSlett
 6. Alltid deilig med fredag og helg;=)
  Så gøy med påskeleier ♥ Tipper hun koser seg og at helgen går fort;) Her skal vi sende minstefrøkna til Danmark med skolen på Mandag, 4 dager borte fra mamma'n!!! Hjelpes;)

  Ha en fin helg, kos dere;)

  Klem Line

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...