fredag 8. april 2011

HERLIGE FREDAGEN...

... er her igjen! Helgen er kommet og det gjenstår bare en tur på butikken å handle, før det blir god mat og kanskje litt godt i skålen. I dag har min søster og jeg vært ute på en aldri så liten handletur og snopet til påskeeggene til ungene er i hus. Godt med hva som er gjort;-) Litt andre småting ble også med hjem. Nå venter mammaen og de små spent på at pappaen skal komme hjem, han har nemlig vært å kjøpt tredemølle... Jepp, nå skal det bli trening her i det blå huset.


To nye påskeegg er blitt laget. Har fortsatt to igjen, så får vi se om de blir ferdige eller ikke. Skal iallefall lage ett hver til ungene;-) Tenkte å bruke Maileg servietter på disse eggene, fikk nemlig ideen fra Pippilottas hus. Håper det er greit C at jeg "stjeler" ideen din?


I morgen skal jeg bake cupcakes og pavlova, skal da vise dere noen bilder fra en kjekk liten sak jeg fikk til bursdagen min fra de yndige små;-)) Gleder meg til å prøve den til pyntingen... Jeg må si at jeg ble ganske så imponert av mannen, for det er jo han som har kjøpt gaven for fra ungene.
Nei nå må jeg å sjekke opp det nye vidunderet av en tredemølle he he. Mon tro om jeg ikke skal få skikk på kondisen nå?


ha en god helg!

7 kommentarer:

 1. Hei Agnes:)
  Påskeeggene er bare så fine og dekorative:)
  Ja det er som du sier snart påske, tiden bare flyr avgårde!
  Påske er koselig,tror nok det blir en aldri så liten hyttetur på oss da med pølsegrilling osv.

  Snakk om Tredemølle...jeg har også kjøpt det. Skal hente den i morgen.
  Skal prøve å gå litt på den innimellom:)
  Blir artig!

  Lykke til med din!

  God Helg til dere min venn!

  Vårklemmer fra meg!

  SvarSlett
 2. Så fine påskeegg.
  Fine detaljer. :)
  Ha en fin fredagskveld :)

  SvarSlett
 3. kjempeflotte påskeegg du har laget. Jeg laget noen ifjort men har desverre ikke hatt tid i år, god helg til dere

  SvarSlett
 4. Så fine eggene ble ♥
  Jeg lagde noen i fjor med maileg servietter på, de ble kjempesøte;) Passer bedre til ungene det;)

  Ha en fin treningshelg, hihi!

  Klem Line

  SvarSlett
 5. Så nydelige påskeegg du har laget, skjønne… Flott blogg og mange fine innlegg her hos deg, la meg til som følger slik at jeg kan titte innom igjen. Ønsker deg en flott helg, klem fra Mette

  SvarSlett
 6. Ahh så FLOTTE påskeegg! Vakkert vakkert...

  Ønsker deg en flott helg og busrdagsfeiring høres det ut som :)

  Klem fra Tove

  SvarSlett
 7. Hei! Du er vinneren av påskekonkurransen min, så mail meg navn og adresse på camilla.beate@hotmail.com, så er premien på vei:) Utrolig skjønne påskeegg du har laget!! Nydelig blogg, jeg legger meg til som følger:) Ha en strålende helg! Klem Camilla

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...