søndag 17. april 2011

NYTT FUGLEHUS

God morgen alle sammen! Ja da var jeg tilbake igjen, denne bloggepausen ble visst litt lenger enn planlagt. Når det er travelt hjemme og energinivået er dårlig, ja da er det bloggen det først og fremst går utover. Får se om jeg ikke kommer sterkere tilbake framover. Ungene og jeg har jo påskeferie nå og vi skal nyte dagene til fulle. Har du begynt påskeferien?
For noen dager siden flyttet det inn ett nytt fuglehus her i det Blå huset. Dette blir nå brukt til "Her bor" skilt:-)


Siden vi skal male huset hvitt i sommer, så kan det jo være kjekt å ha ett minne om det Blå huset . Tror også at fuglehuset blir finere mot en hvit vegg, ikke denne utrolig stygge blåfargen vi har nå på huset.
I går fikk mannen og jeg tapetsert fondveggen og du kan tro jeg er kjempefornøyd! Neste uke skal jeg ut å kjøpe resten av tapeten til stua, så i løpet av påskeferien har vi kommet enda ett stykke videre. Og det beste av alt er at vi begynner å se lyset i tunnelen nå... Det har jammen meg vært ett laaangt prosjekt og jeg gleder meg til å bli ferdig.


   

Tulipanene på trappa begynner å komme fram og det spirer og gror ute. Første rosetre i år er kjøpt inn til hagen, men har ikke kommet i jorden enda. Gleder meg så til å ta fatt på hagearbeidet, men først STUA.
Nå skal jeg hoppe i dusjen, så tenker jeg det blir en tur ut i det flott været.ha en god søndag!


6 kommentarer:

 1. Så fine bilder, og et søtt fuglehus ;)

  SvarSlett
 2. Så herlig idé å bruke fuglehuset som her bor-skilt! Kan hende jeg blir litt inspirert av deg der:)

  Har hatt bloggpause over en uke selv, har ligget rett ut med feber og halsbetennelse, null overskudd. Litt bloggpauser innimellom har ingen vondt av, men det er veldig koselig når det kommer nytt innlegg igjen - liker så godt å følge deg:)

  Håper dere nyter påsken, selv har jeg har ferie fra tirsdag:)

  klem Jennifer

  SvarSlett
 3. Hei, så godt med et innlegg fra det blå huset igjen;)) Men ingen press, selvfølgelig er bloggen sistepri når energien avtar ♥
  Håper du kommer til hektene igjen snart, er ikke godt og gå for halv maskin...
  Tipper det tar litt på og hele tiden ha oppussing på programmet, og at du er lei!
  Blir nok godt og bli ferdige, slik at du kan konsentrere deg om å lage det kos i stuen;))

  Ha en fin søndag!

  Klem Line

  SvarSlett
 4. Ååå for et søtt fuglehus.
  Skal få mannen min til å lage meg et par slike, takk for tipset :o)
  Ønsker deg og dine en riktig god påskefeiring :o)

  SvarSlett
 5. Så koselig fuglehus♥ Genialt å bruke det til dørskilt!
  Vi er veldig interessert i døren, menKjetil skulle målt noe , så passer det at vi stikker innom en dag dere er hjemme?

  SvarSlett
 6. Hei, så utrolig kul idé!! klem fra fru Sunde

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...