lørdag 9. april 2011

PIKEKYSS

God kveld kjære leser! Lørdagskvelden er her og jeg er i full gang med å bake kakene til i morgen, syns det er greit å slippe unna med noe i morgen. Nå står muffins i ovnen og tidligere i dag ble det lagt pikekyss. Det er første gang jeg har lagt disse søte, små marengsene, og de var jo kjempgode. Tror nok at mannen og ungene kunne tømt brettet:-)

Dårlige bilder, macen har fått ett illebefinnende... får ikke redigert bildene for jeg må bruke mannen sin pc og den er jeg jo ikke vant med:-(

Disse skal vi kose oss med i morgen, men først står de som pynt i ett Norgesglass. De er jo ganske så dekorative;-) Jeg skrev i går at jeg skulle vise dere bilder av en liten kjekk ting som jeg fikk til bursdagen. Denne ble prøvd i dag da pikekyssene ble satt på plate.Lèkuè, min nye kakepynter. Den var utrolig enkel å bruke og det beste av alt - ingen søl da jeg skulle putte i marengsmassen. Den er av silikon og veldig enkel å klemme ut innholdet (gjenstår å se med smørkrem) og det følger med 6 tipper. Jeg er iallefall utrolig imponert av denne supre, lille tingen. Gleder meg til å prøve den på smørkremen senere i kveld. Minner meg om at det nok er tid for å ta ut brette med muffins som står i ovnen:-)ha en herlig lørdagskveld!


3 kommentarer:

 1. Hei:)
  Akkurat slik eg skulla hatt..Har kakepynteposen frå Tupperware,men det er berre kliss og søl med den..
  Veit du kvar eg får kjøpt ein slik?

  Kjempe koselege bilder♥

  Nyt kvelden:)

  Klem frå Astrid

  SvarSlett
 2. de pike kyssene såg jo bare deilige ut:-)
  Kos dere i morra, klemklem

  SvarSlett
 3. Jeg lurer også på hvor man kan kjøpe en slik?
  Pikekyssene frister veldig :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...