torsdag 7. april 2011

POSTKASSEN

Da var det torsdag, igjen! Tusen takk for alle gratulasjonshilsener i går, dere er så gode alle sammen:-) Mens jeg kommer på det så vil jeg ønske alle nye følgere varmt velkommen her på bloggen. Håper dere vil trivest!


Den nye Bruka postkassen min som jeg fikk av min mor i går, levert på døren før klokken 0800;-)) Så dere som gjettet at det var en Bruka postkasse - ja det var helt rett. Syns disse postkassene er bare så flotte, som sagt både som liten og stor. Må nok ut å kjøpe en liten til lekehuset når det blir ferdig, engang.


Senere på dagen kom min mor med disse flotte serviettene fra Sagen Vintage og de flotte hvite rosene i forrige innlegg. Tusen takk skal du ha!
Ellers så fikk jeg penger;-) som jo passer bra siden jeg for tiden går hjemme med 0 kr i inntekt. Pengene blir nok ikke gamle i lommeboken tenker jeg he he. Kanskje noen skal brukes allerede i dag?
I dag blir det enkel middag, pizzarester fra i går;-) 


god torsdag alle sammen!7 kommentarer:

 1. Ja, de postkassene er flotte, har lurt på å kjøpe en til å bruke inne. Posten ligger og flyter rundtomkring, og når jeg har seinvakter må jeg leite meg frem til min post. Vi bestiller ganske mye på nettet, så hentelapper forsvinner lett mellom all reklamen. Nydelig hvit blomsterurne du har, er på jakt etter noe lignende, men de må tåle å stå ute, klem fra meg:)

  SvarSlett
 2. Så fin gave du fikk.
  Postkassen er helt super. :)

  SvarSlett
 3. Grattis så mye med dagen igår:-)
  Den postkassen fikk jeg i bursdagsgave ifjor også, er SUPERfornøyd med den:-)! Har tilogmed overtalt nabokona til å kjøpe lik, så det blir ekstra stilig utenfor her:-)

  Kos dere med pizzarester og kos deg med bursdagspengene, de har ofte en tendens til å bli raskt brukt opp;-)

  Klem fra størstepia

  SvarSlett
 4. Hei! gratulerer med dagen i går. heldig du, som fikk så fine ting. Og den lemonaden er bare kjempe god, men veldig dyr. Koselig med bursdag og litt oppmerksomhet. kos deg videre. klem

  SvarSlett
 5. Gratulerer med gårsdagen! Kjempefine gaver du fikk! Bruka postkassene er bare utrolig fine! Har en liten rød utgave på lekestua!:) Ha en fin kveld! Klem fra Lena

  SvarSlett
 6. Gratulerer med vel overstått :) Så kos dag og flotte presanger. Postkassa er flott!

  Ønsker deg og dine er fiiin fredag og god helg!

  Klem fra Tove

  SvarSlett
 7. De postkassene er kjempe stilige, kansje skal jeg vurdere å gjøre et innkjøp :)

  Nydelig gave, det er en snill mamma!

  Ønsker deg en herlig fredag
  Klem klem

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...