tirsdag 5. april 2011

VÅR

God tirsdag folkens! Noen dager siden jeg har vært her på bloggen, men nå er det vel tid igjen. Har igrunnen ikke så mye nytt å skrive om, men en ting som er godt er at det blir bare mer og mer vår ute for hver dag som går. I går hadde vi flott vær med sol og blå himmel og kjempegod temperatur:-)


Det spirer og gror på trappa, påskeliljene har sprunget ut og lyser flott opp. Nå nærmer det seg jo også påske og det skal bli herlig. Koke påskeegg og grille pølser, eggleting for de små og bare masse masse kos. Har du noen planer for påsken?


Snøklokkene står i store klaser og i dag har jeg vært å plukket meg en liten bukett. Den står å pynter opp på kjøkkenet. Kanskje det blir noen nye blomster på meg i morgen? Er nemlig ett år eldre, puh som tiden går;-)
I går kveld var jeg på foreldremøte på skolen og i kveld er det foreldremøte i barnehagen. I morgen kveld, ja da blir det bare sofakos;-)


ha en fin tirsdag alle sammen!5 kommentarer:

 1. Hei Agnes:)
  Hipp Hurra og gratulerer på etterskudd. "En blir ikke eldre,en blir bare bedre..." hehe..
  Nydelige blomster bilder i innlegget, klare og fine. Mye vår følelse hos deg det er sikkert.
  Nå er det nå slik at en ikke alltid får tid til blogging, noen dager mer og noen dager mindre.
  Kan jo ikke rekke alt hehe!!

  Håper du får en kjempefin kveld og koser deg i sofakroken:))

  Bursdags klemmer fra Mona

  SvarSlett
 2. Så koselig du har det på trappen din!
  Jeg må vel finne frem de grønne fingrene(som jeg igrunn ikke har) å prøve å ordne utenfor døren her.
  Ble inspirert av den kransen din, så du skal ikke se bort ifra at jeg kobler en link til dette innlegget når jeg har fått ordnet ute :D

  SvarSlett
 3. Deilig!
  Her har det og vært vår siste uken;-)
  Er så flott på trappen din og jeg elsker snøklokkene, de er så skjønne ♥
  Tror jammen jeg må gjøre noe utenfor snart jeg og;)

  Ha en fin kveld!

  KLem Line

  SvarSlett
 4. Herlig med våren!
  Så koselig du har gjordt det på trappen, og snøklokker da! Drømme drømme...ingen som er kommet her hos meg enda!
  Ha en fin kveld :o)

  SvarSlett
 5. Vår Vår Vår...

  Vi drømmer om Vår, og i mellomtiden er det jo bare og snike rundt på blogger og se på slike fantastiske bilder som her.
  Vakkert..

  Nå ble jeg inspirert til å fikse uten for hos meg også :-)

  Ha en fantastisk dag..

  Klem Birte

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...