tirsdag 23. august 2011

BLÅTT ER SNART HISTORIE

God kveld folkens! Tirsdagskveld og ungene koser seg foran tven. Senere blir det nok avslapping for mammaen i sjeselongen med tv og ipad:-) Mannen er på reis og kommer ikke hjem før på torsdag, så da *ruler* jo jeg tven he he. Mon tro om jeg ikke skal finne meg noe godt i skålen også, farlig det der. Ble jo litt ekstra med hjem fra taxfreen i helga.


Vi er nesten ferdige med å male huset to strøk og det er en stor forandring fra mørke blått til hvitt. Blått er snart historie! Vi er kjempefornøyde og det beste av alt er at vi ikke har trengt mer enn en uke:-) Det gjenstår enda litt igjen på garasjen og på en vegg, men den skal mannen ta når han kommer hjem. Det høyeste på hele huset, og siden jeg har høydeskrekk så blir det ikke aktuelt at jeg klatrer så høyt opp i stige. 
I dag har jeg hengt opp kransen og fuglehuset. Fuglehuset skal flyttes, men siden mannen har tatt med seg drillen så får det også vente til han kommer hjem igjen. Nå gleder jeg meg til å pynte trappa til høsten med lyng og gresskar. Sommerblomstene er fjernet og det står bare to hortensia igjen som venter på å bli plantet ut i hagen - en dag...ha en god kveld!

2 kommentarer:

  1. Flinke dere har vært. En uke på å male huset er ikke galt.

    Kjekt du vil være med på lotteriet mitt!

    SvarSlett
  2. skal si dere er effektive, en uke på å male huset er jo fantastisk.

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...