lørdag 27. august 2011

BORDKORT TIL DÅP

Jeg har laget bordkort til dåpsbordet, men denne gang til min lille tantegutt som ble født for ett par måneder siden. I morgen skal han døpes og mannen og jeg er så heldige at vi skal være faddere. I kveld blir det baking av cupcakes som skal stå på kakebordet i morgen;-) Kanskje ikke det lureste, men jeg skal prøve meg på en helt ny oppskrift, får krysse fingrene for at det ikke blir baking i hele natt da hi hi.


Enkelt å lage med Dymoen, men samtidig søte:-) Bordkortene skal henge på glassene, tror det blir flott på dåpsbordet.Nå skal jeg snart være med å dekke bordet, så har litt å gjøre først. Så skal jeg bli ferdig med alt som skal gjøres før i morgen, ja da må jeg nesten komme igang;-)

ha en god lørdag folkens!

2 kommentarer:

 1. Hei i natta:)
  Kjempefine bordkort du har laga!!! So lurt med sånn Dymo;)

  Ønsker deg ei fin helg.
  Nattaklem frå Mette.

  SvarSlett
 2. Hei:)

  Tusen takk for koselig hilsen:)
  Du er jo bare GOD!!! Vi er veldig fornøyd med badet og trives godt der:)
  Du har mye og være fornøyd med du og når det gjelder stuen...Moahhh..:)

  Du får den fineste julepresangen EVER du da Agnes:))) Blir spennende!
  Vi ses kansje på Onsdag ja...vi skla inn og møte LW før showet og ta bilde med henne. Vi gjorde det i Bergen i fjor også. Mamma er medlem i fan cluben hennes og da får en den muligheten.

  Vi skal sitte på rad nr 3 mener jeg på:)))
  Gleder meg!
  Ha en kjempefin helg.
  Gode klemmer

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...