onsdag 17. august 2011

FIRE BLIR TIL FEM

Da var det onsdag og skolestart! I dag har jeg vært med den eldste datter til den første skoledagen. Her hvor vi bor skifter ungene skole etter 4. klasse og det var nok mange spente elever i dag:-) Du vet, ny skole og ikke minst nye lærere. Det går nok ikke mange dagene før de er "varme i trøya," det kommer vel ganske så fort? Kjekt hadde det iallefall vært. Så nå har jeg lagt på bokbind til den store gullmedaljen, ikke akkurat det morsomste som finst men det må jo gjøres;-) 

En spent 10 åring tidligere i dag:-)

Da vi var samlet i gymsalen til litt info kom jeg til å tenke på at neste gang jeg står her på denne skolen til skolestart, ja da kan jeg skrive 40 år på skuldrene. Den eldste vil da være 17 år!! Uff! Tiden flyr, særs etter at ungene er begynt på skolen. Forstår nesten ikke hvor alle årene har blitt av siden hun begynte i 1. klasse. Har du kjent samme følelsen?


Kaninfamilien har blitt utvidet, en stor kanin som minsten absolutt måtte! ha da vi besøkte Annas Rom i ferien. Kaninfamilen er ikke den eneste familien som vokser, vi venter nemlig en ny liten prinsesse her i det Blå huset. Vi og ungene gleder oss, selv om minsten trengte en stund før hun fant ut at det vil bli kjekt med en liten baby i huset. Hun sa: "Mamma, sant at du ikke har baby i magen!!  Du har bare spist!" Morsomme er de i den alderen hi hi. 
Heldigvis har formen begynt å ta seg opp igjen, jeg har ligget mer vannrett på sofaen enn jeg har vært oppegående. Har følt meg som dovendyret (så nettopp en dokumentar på Animal planet sammen med barna om dette dyret). Den eneste gangen de langsomt skynder seg er når de skal på "toalettet" ha ha)


Dere som kjenner meg vet at å sitte og tvinne tommeltotter å ikke gjøre noe, nei det er ikke meg. Men i dette svangerskapet har jeg rett og slett måtte kapitulere. Etter handleturen i mai på jakt etter 17. mai klær, ja da ble jeg liggende tre!! dager. Jeg måtte rett og slett kaste inn håndleet og sette alt annet på "vent." Slik har det vært de siste månedene, men heldigvis for mann og barn som har vært så tolmodige, er mammaen i huset på føttene igjen. 
Nei nå må jeg få hengt ut litt klær før jeg skal hente minsten i barnehagen og det er tid for middagslaging.

Sjiraffen kjøpte jeg til minsten da vi var på sommermarked i Westernbyen. Laget av Prinsesse Elin, er den ikke flott?

ha en flott onsdag!
7 kommentarer:

 1. Så gøy!!!
  Gratulerer så masse;)
  Misunner deg bittelitt, hihi - helt til jeg kommer på at vi faktisk bor i et smurfehus og ikke har flere soverom, haha;))

  Godt og høre at formen tar seg opp, er jammen ikke lett med disse svangerskapsplagene alltid!

  Søt frøken på første skoledag ♥ Her starter de ikke før på mandag... og da er det rett på leierskole for mistefrøkna her i huset;)

  Så søt den lille sjiraffen var, Elin er kjempeflink!

  Er så koselig og ha deg tilbake her i bloggeland altså:)

  Klem Line

  SvarSlett
 2. HURRA!!!!!!!!!! Så gøy og høre at dette var årsaken til at du har vært dårlig...Ikke det at det er bra du har vært dårlig men...ja du skjønner hva jeg mener.
  Nå fikk jeg et stort smil om munnen..
  Dette blir jo virkelig morro da, når er terminen??
  Blir det neste år eller??? Kansje i min måned...hehe! Jeg har bursdag 25 januar og sønnen min har 20 jan...
  Jeg gleder meg virkelig med deg:)

  Herlig skole jente du har i hus, tiden fly det er sikkert. Sønnen min begynte i dag i 7 klasse og stesønnen min i 9 klasse. Mye tenårings hormoner her i hus..wiiiiiii!!!!

  Jeg har tenkt på om du er på facebook. Jeg regner jo med det da. Kan du ikke sende meg en mail så legger jeg det til på facebook=)
  villatverrteigen@gmail.com

  Ha en fin kveld.
  Klemmer

  SvarSlett
 3. Så koselig å høre at du går med en liten prinsesse i magen!:) Det blir helt sikkert spennende å få en liten baby i huset igjen, også håper jeg svangerskapet går bedre fremover:)

  klem Jennifer

  SvarSlett
 4. sååå koselig, og gratulerer så mye med den kommende lille prinsessen. Kan tenke meg det er stor stas. Godt å høre at formen er stigende, har undret meg over hvor du hadde tatt veien. klem Helen

  SvarSlett
 5. Gratulerer so mykje med den lille i magen ☺ So koseleg da med ei lita prinsesse♥
  Og so fint at det går betre no!!!! Lykke til vidare:)

  Kjempefin skulejente du har:)I morgon er jentene her sin fyrste dag.2 og 8 klasse...sukk korr tida flyg.

  Herlege Mailegkaniner!!!! Kunne godt tenke meg ein slik søt sjiraff;)

  Ønsker deg ein fin torsdag!!!
  KLem frå Mette.

  SvarSlett
 6. Hei Agnes!
  Kjekt å hørra fra deg igjen!!!
  Gratulere så mye med en liten prinsesse i magen, skikkelig koselig♥
  Håpe du får det bedre fremover:))

  Go klem♥

  SvarSlett
 7. Hei!
  Kom hjem fra ferie i natt - og nå på bloggrunde ble jeg glad da jeg så at du har laget flere innlegg siden sist :) OG enda mer glad når jeg leste at du venter enda en Prinsesse *hurra!* Gratulerer så mye! Når er termin? :))

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...