torsdag 11. august 2011

LAAANG PAUSE...

Hei igjen alle sammen! Ja da ble det visst en veldig lang bloggepause herfra, men vi lever og alt står bra til:-) Her i det Blå huset - som for øyeblikket holder på å bli hvitt går dagene i ett med maling og rydding, men vi prøver å kose oss litt også de siste dagene av ferien. Tenk at det snart er skolestart igjen, tiden flyr rett og slett. Nå har jeg mye å ta igjen her inne i Blogglandia, men mon tro om jeg ikke snart får oppdatert meg på hva som har skjedd inne hos dere. Gleder meg iallefall til masse hyggelig lesing:-)


Det blir nok en del oppdateringer herfra, har jo ikke vist dere bilder av stua etter at den ble ferdig. Vi er kjempefornøyde og det er herlig å endelig kunne sette seg ned å tenke at vi faktisk er ferdige. Jammen tok det lang tid, men du vet; den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves;-) Vi venter enda på stikkontakter og dimmere som ligger i tollen, men forhåpentligvis så kommer de vel snart. Vi blir nok ikke arbeidsløse med det første tenker jeg. Mannen snakker om å begynne på loftet til høsten, så får vi se om det blir til noe.


Bildene er fra Kongeparken, da den eldste fylte 10 år

Det meste av ferien har vi vært hjemme og brukt tiden på huset. Litt syke barn innimellom har det også vært, men noen få dager til å roe ned tempoet litt gjør ikke så mye når det alikevel er ferie.
Været har det vært så som så med her hjemme, men vi hadde en fantastisk uke på Sørlandet der solen skinte fra morgen til kveld. 27 grader i skyggen, krabber og reker mmmmm.... Akkurat slik vi liker det;-)

Snakkes folkens, tror malekosten roper!7 kommentarer:

 1. Heeeiiii;)
  Så koselig, og litt rart, hihi...
  Satt nemlig her og tenkte at det var lenge siden jeg hadde sett noe fra deg, men jeg kom jo ikke på hva bloggen din het;)
  Men der er du altså, så koselig ♥

  Flott og høre at alt er bra, at stuen er ferdig og at ferien har vært fin;)
  Gleder meg til og se bilder av den ferdige stuen;)

  Klem Line

  SvarSlett
 2. Velkommen tilbake. :)
  Høres ut som dere har hatt en fin ferie. Godt å få gjort ting hjemme også. :)
  Fine feriebilder du viser.
  Ønsker deg en fin dag videre. :)

  SvarSlett
 3. Koselig at du er tilbake igjen!:)

  Klem fra Lena

  SvarSlett
 4. HEI!!!!!

  Der var du jo, velkommen tilbake! Gleder meg til å se bilder og høre hva dere har gjort de siste månedene :) Godt å "se" deg :)

  Stor klem,
  Mari Ann

  SvarSlett
 5. Ååå så koselig at du er tilbake!!:) Godt å høre at alt er bra, ble jo helt bekymra.. Og har savnet deg her inne. Men nå gleder jeg meg masse til å se oppdateringer:) Kan ikke vente til å se stua!:)

  klem Jennifer

  SvarSlett
 6. Velkommen tilbake!!!!! Sooooo kjekt:))))
  Har savna deg her inne...
  Godt at du er tilbake iallefall;)
  Gleder meg til å sjå bilder frå stova!!!!

  Har vore på ferietur i snart tre veker,so har litt å oppdatere her også...I morgon køyrer vi heim:)Skal verte godt det også,sjølv om eg elsker å vere på farten;)

  Vi bloggast kjære deg!
  Klem frå Mette.

  SvarSlett
 7. Hei igjen:)
  Gløymte å seie at eg har skifta navn på bloggen min.Før heitte eg Fjellro-sa, men no heiter eg FjellroMantikk. For å få med deg nye innlegg, kan du gå inn på blogglista di og forandre på det;)

  KLems.

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...