mandag 22. august 2011

LENE BJERRE LYS

God mandag og ny uke! Da var vi hjemme igjen og turen til Danmark i helgen har gått bra. Godt vær begge veier med båten, så for en som for øyeblikket ikke kan ta sjøsyketabletter var det en lettelse;-) Det har vært en travel og hyggelig helg. Nå er det tilbake igjen til hverdagen for alle sammen. Mannen begynte på jobb igjen i dag etter 4 uker ferie og jeg tror han syns det var godt å komme i gang igjen.


Som jeg skrev i forrige innlegg så ble det ikke tid til noe shopping denne gangen, men det er utrolig hva en kan få utav en liten time;-) Min mor (som også var med) og jeg måtte ned i byen å kjøpe ett bursdagskort, så da fikk vi jo sett oss bittelitt rundt. Og så klart at vi fant litt å ha i posene;-))
Grått har blitt en av favorittfargene her i det Blå huset, så da jeg fikk øye på grå Lene Bjerre lys måtte jeg bare ha med meg to stk. Det aller kjekkeste er jo at prisen er mye hyggeligere i Danmark for disse lysene enn her i Norge.Neste gang vi er i Danmark blir det nok enda flere lys med hjem. Ellers så fant vi litt annet småplukk som ikke er så spennende å vise her på bloggen.
Noen som vet hvordan disse lysene brenner?Nå skal jeg hente minsten i barnehagen, så en tur på butikken for å handle inn middag. Mon tro hva vi skal ha i dag? Det er ikke alltid like enkelt å finne på noe lage.

ha en fortsatt fin mandag!

4 kommentarer:

 1. Ja det er rart hvordan vi alltid får tid til å få noe i poser..;) Kjempefine lys! Grå er min favoritt også, det er så rent og enkelt og passer til alt:)

  klem Jennifer

  SvarSlett
 2. Heihei;)
  Så koselig at dere fikk handlet litt da, hihi;)
  Fine de Lene Bjerre lysene, jeg har kjøpt meg endel av de jeg og, men har ikke brent de enda... de bare står der til pynt, hihi;)

  Ha en finfin morgendag - her ble det brått hverdag i dag ja!!

  Klem line

  SvarSlett
 3. Flotte lys:))

  Takk for koselig melding hos meg - mønsteret er fra Sandnes garn og heftet heter 1102 barn (mix barn)
  Lykke til!

  Kjersti

  SvarSlett
 4. Hei, hei :) Likte så godt de sjeselongene du viser bilder av under her. Så flotte puter og pledd du har til. Og vinduene i huset deres var også skikkelig stilige! -Husfruas Memoarer-

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...