fredag 19. august 2011

LITT FRA STUA

God helg alle sammen! Da var det fredag og helg, men den rolige avslappende helgen kan jeg nok se langt etter. Om halv annen time bærer det mot Kristiansand og Danmarksbåten. Vi skal ned i en 70 års dag og hjem igjen på søndag. Blir nok ikke tid til noe koselig shopping heller, siden festen begynner i morgen kl 1300. Sukk! får nok ta det en annen gang. Eller kanskje jeg skal prøve å klemme inn en time før festen begynner he he?
Så må jeg jo få takke for alle koselige tilbakemeldinger fra dere godinger i forrige innlegg:-) Det er bare så hyggelig lesing, iallefall siden jeg gikk på en smell igjen i går og måtte tilbringe så og si hele dagen i seng. Det er så utrolig frustrerende, så jeg får krysse fingre og tær for at jeg ikke er helt "kake" etter denne helgen.Her er den nye avslappings/tv plassen vår i stua. Jeg har allerede brukt noen timer her og det blir nok ikke de siste heller;-) Herlig å endelig ha en plass utenom på kjøkkenet å sette seg ned, og tror ungene er fornøyde med å igjen ha "eget" tv på kjøkkenet. Er det noen som vet om det er mulig å få tak i grå trekk til sjeselongene med armlen? Hadde vært kjekt med litt forandring nå som vi går mot høst og vinter.Lysestaker fra Tine K home som ble kjøpt på en interiørbutikk i Søgne sentrum, som jeg ikke husker navnet på nå. Første gangen jeg har vært der, men det blir ikke den siste;-) De hadde også Odd Molly i butikken og da jeg så at de hadde satt ned med 75 %, ja da måtte jeg jo finne meg noe.
Lampen er fra House Doctor og måtte bare ha den da jeg så den. Mangler en over den andre sjeselongen for de hadde bare en igjen, men regner med at jeg kan finne den en annen plass. Syns den passet godt inn med den hjemmelagde tvbenken.Vi har satt inn vinduet her, som dere ser på bildet. Det var ikke noe vindu her tidligere og det har blitt mye lysere i stua etterpå. Herlig å få inn mer lys, det kan vi vel nesten ikke få for mye av? Teppene og putene som jeg kjøpte for evigheter, har endelig kommet på plass der de var planlagte å brukes:-) Helt til venstre i bildet kan dere se de "flotte" svarte hullene som vi fortsatt har i veggene. Stikkontakter og dimmere lar visst vente på seg...Sent ute som vanlig, nå er det visst tid for å begynne å pakke. Vi reiser om under en time, men siden jeg jobber best under press så går det nok bra skal du se;-)

ha en god fredag!

4 kommentarer:

 1. Heihei;)
  Så flott i kosekroken!!
  Elsker de sjeselongene ♥ Vi har desverre ikke plass til de vi... Nydelige tekstiler og;)
  Og jeg bare eeeelsker lyskoppene fra TineK med stjerner og peacetegn, utsolgt overalt her jeg bor og på nett har jeg ikke funnet de heller... har de nettbutikk der du var tro??

  Ha en fin fin helg, kos dere på Dansketur;)

  Klem Line

  SvarSlett
 2. Så nydelige bilder du vise, kunne veldig gjerne tenkt meg en slik stol, ser himmelsk ut:-)
  Jeg er ofte i de butikkene du nevner siden jeg bor rett ved de,og der har de bare så masse flott:-)
  SÅ kosleig med en liten prinsesse på vei:-)

  God tur til Danmark,

  Klemmer fra Ine

  SvarSlett
 3. Gratulerer SÅ mye med en liten prinsesse på vei! Så spennende! Får håpe det går bra med Danmarkstur da. God tur!!

  Og så flott du har det i stua. Skulle ønske jeg også hadde plass til noe slik, det var jo bare helt lekkert!! VEldig glad i grått jeg også! Og stjerner da:-)!

  Stor helgeklem fra størstepia

  SvarSlett
 4. Så nydelig krok! Helt min stil:) Elsker detaljene - lekkert lekkert lekkert!

  Lysestakene du spurte om er kjøpt på Home&Cottage, de har jo så mye fint der nå at man kan bli helt svimmel;)

  Håper du har en herlig helg,
  klem jennifer

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...