mandag 15. august 2011

TINE K HOME

God mandag og ny uke alle sammen! Så var det mandag igjen og snart skolestart. Det skal bli godt å komme inn i normale gjenge igjen, selv om det har vært godt med late morgener og sene frokoster. Den eldste gleder seg iallefall til skolestart, så da er det jo godt:-) Mannen har ferie denne uken også, så er det tilbake igjen på jobb. Med minsten i barnehagen blir det bare meg her hjemme, men mon tro om jeg ikke skal få dagene til å gå. Kanskje det blir tid og overskudd til flere innlegg her inne? Formen har vært totalt på bunnen de siste månedene, men kjenner at energien så smått begynner å komme tilbake igjen - heldigvis!


Over til litt interiør;-) En ny favoritt her i huset (eller rettere sagt hos mammaen) er Tine K home. Simpelthen elsker de flotte tingene som finnes i dette merket. Kjøpte meg litt da vi var på ferie på Sørlandet, fikk endelig tid til å besøke Annas Rom i Søgne og det blir nok ikke den siste gangen. Mannen mente på at det kunne bli ganske dyrt hi hi å avlegge denne butikken besøk, for det var ikke bare mammaen i huset som fant flere ting som bare måtte bli med hjem. Minsten fant seg nemlig en stor Maileg kanin som absolutt måtte bli hennes, og de kaninene er jo ikke av de billigste:-) Home & Cottage måtte jo også besøkes, da vi ikke har denne butikken her hjemme. Mannen godt plassert i en utstillingssofa mens han så etter minsten og handlekurven.Mangler litt grener som skal få plass i urna, men det kommer nok en dag. Her i huset har ting en tendens til å ta litt ekstra tid, om du skjønner? Tingene står på den nye hjemmelagde tvbenken i stua. Mannen ristet på hodet da jeg luftet ideen om hva jeg hadde tenkt å bruke til tvbenk første gang, men han ble jo strålende fornøyd da han så resultatet. Skal se om jeg ikke får tatt noen bilder så dere kan se hvordan den ble, selv om jeg mangler litt trekasser eller kurver som jeg har planer om skal romme den stygge altiboxen og andre stygge tv ting. Helst skulle jeg hatt ett stort skap som kunne dekket hele tv også, men der trenger mannen litt godgjøring. Det forstår han seg ikke på he he.


Her ser dere at tvbenken er laget av lecablokker som vi har malt hvite og plank. Ikke noe fancy greier, men vi ble kjempefornøyde med resultatet. Billig og enkelt og det er jo ikke å forakte, for det skal nevnes at oppussingsprosjekter er både tidkrevende og ikke minst kostbare. Enig? Men du og du så deilig det er når en endelig er ferdig.

Nå skal jeg synke ned i sjeselongen med ett glass Pepsi Max og slappe av resten av kvelden. Har tilbrakt hele dagen på shopping med den eldste så nå er alt klart til skolestarten på onsdag.
Vil også få takke for alle koselige kommentarer og jeg begynner endelig å få oppdatert meg litt etterhvert, men har ikke vært så flink til å svare alle. Skal prøve å se om jeg ikke får lagt igjen ett lite spor inne hos dere, er jo inne å leser bloggene deres. Velkommen til nye følgere som har lagt seg til mens jeg har vært fraværende!

ha en god mandagskveld!

4 kommentarer:

 1. Heisann:)

  For ei skjønn urne og små krukker du har kjøpt!!!
  Herlege farger.
  og den tv-benken ser knalltøff ut:)Flink du er!

  So godt å ha deg tilbake;)
  Klem frå Mette.

  SvarSlett
 2. Kjære kjære Agnes:)
  Endelig er du tilbake...
  Jeg skjønte det egentlig at du hadde tatt deg en lengre pause og det var nok fornuftig. Livet er ikke alltid enkelt og da er det ikke blogging som blir prioitert, det er helt sikkert.
  Jeg er glad du er tilbake så vi kan få litt kontakt igjen.

  Jeg var ikke på sommer markedet til Elin og de...orka ikke denne gangen rett og slett.
  De skal ha nytt marked igjen i til Jul og da håper jeg å være til stede. Jeg er invitert til Elin på overnatting så får vi se når det nærmer seg:)

  Vi har hatt en fin sommer, kunne vært bedre vær men du vet at det klager vi jo alltid på hihihi!
  Vi var en uke i Bulgaria og hadde deilig sommer.
  Var utrolig deilig å komme seg bort litt selv om det sliter veldig på meg med reisingen..
  Men men det er jo verdt det i lengden.

  Jeg håper virkelig at det går bedre med deg og du er på vei oppover for det sies jo at når bunnen er nådd er det på en vei...OPPOVER!!!
  Vi håper på det Agnes:)

  Du har planer klare ser jeg i innlegget.
  Håper det kommer noen bilder fra stuen etterhvert.
  Kult med det bordet. Trenger ikke være kostbart for at det skal bli stilig:)))

  Håper du får en fin kveld.
  Jeg har noen håndklær som venter på og brettes.
  Mannen er i gang ute..vi skal lage nytt soverom..wiiiiiii!!!!!!!!!!!

  Klemmer:)

  SvarSlett
 3. Tine K home♥
  Fallt for det eg og☺

  Har planar om TVbenk med murstein eg og...kjempefin var din vertfall☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 4. Å nå hadde jeg nesten glemt at du var tilbake igjen, blir så glad da jeg så innlegg fra deg:)

  Jeg har falt helt for Tine K jeg også:) Har samme krukka som deg, også har jeg en skål i en annen fasong, men samme farger som dine:) Alt er fint synes jeg, så turene til Home&Cottage blir oftere (og dyrere..) ;)

  klem Jennifer

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...