mandag 5. september 2011

DIY - SOFABORD

God mandag alle sammen! Ja da var det ny uke igjen og det er herlig å starte opp dagen og kjenne at kroppen faktisk har energi til å få gjort noe her hjemme. Andre maskinen med klær står på og nytt sengetøy på senga er lagt på. Snart kommer min søster og lille tantegutt, da skal vi kose oss med kaffe og kanelruller.


Tenkte å vise dere bilder av det "nye" sofabordet i stua. Dette er ett gammelt Ikeabord som jeg fikk gratis for mange år siden. Det har stått i kjelleren og ungene har både limt og tegnet på bordplaten. Mannen tok fatt med øksen og banket av hele den gamle bordplaten og så beiste jeg de nye plankene med drivvedbeis. De ble festet med spikerpistol og tilslutt festet vi hjul fra Clas Ohlson under bordbena. Gammel spiker ble satt i skuffa.Jeg ble fornøyd og mannen syns det ble ganske så tøft, selv om han rynket litt på nesen da jeg luftet planene mine første gangen.


 Fortsatt tomt på veggene i stua, men nye planer for bildevegg er under planlegging. I dag har jeg bestillt nytt veggord på nettet, så er det bare å begynne å ta noen nye bilder som jeg skal bruke til denne. Gleder meg, har liksom hatt denne planen lenge men ting tar rett og slett tid!

Nei nå må jeg sette over kaffien, besøket er nok rett rundt hjørnet.

ha en flott uke!

6 kommentarer:

 1. Det ble veldig, veldig fint!!:) Rett og slett rålekkert! Så flink du er:) Ønsker meg et liknende bord, et litt mer rustikt enn det helhvite vi har nå.

  Håper du får en fantastisk ny uke:)
  klem Jennifer

  SvarSlett
 2. Kjempefint Agnes, du e så kreative!!!
  Fint dokke har fått d i ståvå, kanskje me kan ha et treff i høst sjå deg:))? Hadde hvertfall vore koselig å sett "V-gjengen" igjen snart:))
  Tenke du hadde d kjekt med besøk idag, eg har og våre å kosa med tantungen min på 2 uker idag, d e jo bare sååå herligt med små bebisser!!!
  Kos deg!
  Klem!

  SvarSlett
 3. Så kreativ du er.
  Bordet er kjempefint! :):)

  SvarSlett
 4. Rålekkert bord Agnes. For en god idè og bruke planker og beise de! Jeg synes det ble kjempe stilig. Det gled rett inn hos deg! DEt har jo blitt helt kanon fint, liker stilen din "big time" ;)

  Ha en fin dag.
  LW tomorrow;)

  Klemmer

  SvarSlett
 5. Så lekkert stuebord : )

  Veldig fint at du ville være med på Give Away -for da fant jeg den flotte bloggen din! : )

  -Ha en flott onsdag.
  Klem fra Karina

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...