lørdag 24. september 2011

ENDA LITT MER ORDNING & REDA

God helg! Da går lørdagen mot kveld og vi tenner stearinlys, her i huset har jeg brent luktelys fra Kremmerhuset hele dagen:-) En liten kaffikopp nå før det blir kveldsmat og oreo muffins til dessert. Lørdagskvelden er herlig dere.Hadde tenkt å kjøpe Tine K sin kurv som jo ligner ganske mye på denne, men da vi var en tur innom Living kunne jeg ikke gå fra da jeg så kurven. Kun kr 129,-!! og så lenge den kun skal brukes til å oppbevare ungenes sko, ja da var jo denne helt perfekt.
Håper og tror at dette skal bli en god løsning både for de små og mammaen. Tidligere ble skoene oppbevart i den store Hemnes kommoden fra Ikea, men jeg trenger skuffene til andre ting. Og det var nemlig ikke alltid at de ble lagt på plass heller...


Ett lite tips fra meg på en lørdagskveld.

ha en god kveld!

5 kommentarer:

 1. God kveld;)
  Så FIN kurv, og til en veldig FIN pris;))
  Takk for tipset ♥
  Skulle hatt en slik til ved jeg, her i huset er det ikke plass til en skokurv, gangen er den aller minste i HELE verden (det sa snuppa da hun var liten, hihi)

  Ha en fin kveld!

  Klem Line

  SvarSlett
 2. Så fin kurv da! Jeg er selv på jakt etter en kurv som jeg kan fylle opp med ved til vinteren.
  Fortsatt god helg til deg!
  Annette :)

  SvarSlett
 3. Så flott og smart og ha skoene til barna i den koselige kurven. Er jo så masse fine tips å få med seg i bloggerlandet.
  Ønsker deg en fin kveld

  SvarSlett
 4. Kjempe flott kurv også så billig da, jeg forstår at du ikke kunne la være :)

  God natt og sov godt
  Klem klem

  SvarSlett
 5. Veldig godt tips! Vi har jo en mikroskopisk gang, så kan godt tenkes at jeg stjeler denne fantstisk dekorative og plassbesparende ideen:)

  klem Jennifer

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...