tirsdag 6. september 2011

HØST TIRSDAG

Her har vi skikkelig høstdag i dag! Det øs pøs regner og blåser ute - med andre ord en typisk høstdag her på Vestlandet. Da er det godt å kose seg inne.

For en liten stund siden var jeg så heldig å vinne en nydelig vimpel inne hos Vibeke med bloggen Mammas hus. Det var jo også veldig kjekt at det var Line med bloggen Har en drøm som hadde laget den.


Vimpelen passer jo perfekt på ett prinsesserom, så tanken var jo at den lille ny prinsessen skal få den på sitt rom når hun blir født. MEN det var det en liten her i huset som absolutt ikke var enig i;-) Hun mente den skulle henges opp på hennes rom.
Tusen takk igjen Vibeke for den flotte premien jeg vant i gavedrysset ditt!


Vi har planer om å pusse opp loftet i løpet av høsten og da blir det innredning av barnerom. Det blir kjekt, har så smått begynt å se litt på tapeter;-) Begge ungene har i dag soverom i kjelleren, men de insisterer på å flytte på loftet så det blir nok til det.
Dette er ikke noe vi stresser med, så vi får se hvor langt vi kommer før det blir babykos og jul i huset.


I kveld skal ungene og jeg på sirkus Arnardo og det gleder vi oss til. Mannen har kastet inn håndkleet når det gjelder sirkus og blir hjemme. Han har nemlig måttet fram i manesjen å hjelpe klovnene tre av de fire siste gangene vi har vært på sirkus hi hi. Klovneyrket var visst ikke noe for han;-))

ønsker alle en god tirsdag - med eller uten regn!
3 kommentarer:

 1. ja det er virkelig litt av ett vær vi har hatt idag. Dagen begynte så bra at jeg var t.o.m ute å hengte opp klær og tenkte egentlig jeg skulle vaske alle vinduene utvendig. Jeg hadde ikke før hengt ut klærne før galskapet begynte lol

  SvarSlett
 2. Gratulerer med flott premie Victoria!!!! Skjønn vimpel og kort:)
  Vert spennande å sjå kva rom den endar på ;)

  Ha ein fin kveld.
  Klem frå Mette.

  SvarSlett
 3. Gratulerer med suuuper gevinst!
  Og så kos med familiforrøkelse - spennende tider :)

  Tusen takk for navneforslag! Det er notert og jeg skal gå i tenkeboksen.. :)

  Klem fra Tove

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...