torsdag 29. september 2011

I ♥ GJÆRBAKST

Heisann alle sammen! Så var det torsdag igjen og snart helg. I går kveld fikk jeg så lyst på kanelruller, men å begynne å bake i ti tiden på kvelden fant jeg ut ble litt sent. Fornuften tok for en gang skyld over he he. Da jeg stod opp i dag tidlig fant jeg ut at i dag skal det iallefall bakes. Den første deigen var satt til heving før minsten ble levert i barnehagen.


Hvetekringler ble neste deig ut. Disse har jeg penslet med smeltet smør og drysset litt sukker over.
Mmmm kjempegode med kun smør på som pålegg:-)

Nå dufter det herlig gjærbakst på kjøkkenet og jeg skal sette meg ned å slappe av med en kringle, varm kakao og Ipaden før eldste datter kommer hjem fra skolen.vi snakkes!5 kommentarer:

 1. Å så herlig det så ut :) Jeg har tenkt i noen dager at det er en stund (14 dager) siden jeg bakte sist å at det burde jeg gjøre... og nå utifra de herlige bildene dine så blir boller med vaniljekrem i helgen :) Takk for tuppet :)

  Kos deg masse
  klem klem

  SvarSlett
 2. Nam! Ser kjempegode ut begge deler :)
  Ønsker deg en fin dag :)

  SvarSlett
 3. Mmmm, så godt ut altså;))
  herlig med bolleduft i huset når ungene kommer hjem, tipper de blir glade da ja;)
  Fredager er bakedager her i huset, og i morgen tror jeg jammen jeg skal lage noen kringler ♥

  Her lukter det ikke godt, heheh, får i kål til middag, men det smaker HIMMELSK;)

  Ha en finfin dag!

  Klem Line

  SvarSlett
 4. mmmmmmmm - yammy :)

  Fristet, og kan "nesten" kjenne lukten hvis jeg lukker øynene og drømmer meg vekk til ditt kjøkken *smiler*

  Flink du er!

  SvarSlett
 5. Mmmmm seie eg og, du og du FOR ei husmor du e!
  Du begynnelsen av høstferien passe perfekt for meg, ska me bare sei mandagen då eller? Ka kl passe best? Glede meg:))

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...