tirsdag 20. september 2011

LITT FORANDRING PÅ KJØKKENHYLLA

God tirsdag folkens! Da var det atter en ny uke og tiden bare forsvinner ut i intet for tiden;-) Har mange planer, men det er ikke så mange som for øyeblikket blir gjenomført. I dag har jeg iallefall fått gjort noe av det som jeg hadde planlagt, og det var å rydde litt i hyllene på kjøkkenet. Før jeg tok fatt på støvkluten og fikk ryddet, var det nesten bare rot som tok opp plassen. Merkelig det der, rotet har en tendens til å dukke opp alle steder.
Ikke så mye nytt, men det er litt kjekt å flytte litt rundt på ting og mini piskeskåler fra Ib Laursen har kommet fram fra skapet. Er så glad i disse små skålene og syns de er fine til å ha stående framme. Så blir det jo litt bedre plass i skapet også;-) Og det liker vi jo, ikke sant?

Nå er det visst middagstid, så jeg får finne fram grytene å begynne. Enkelt i dag - spaghetti og kjøttdeig:-)ha en god tirsdagskveld!2 kommentarer:

 1. Kjekt med orden på kjøkkenet!!!Men litt av ein jobb å halde det i orden...
  So mykje fint du har i hyllene Victoria♥
  Klem frå Mette.

  SvarSlett
 2. Ligner ganske mye på mine kjøkkehyller det der:) Vi har mange av de samme tingene, men misunner deg kakeformene fra Ib Laursen, de står høyt på min ønskeliste:)

  Håper du har en fin uke:)

  klem Jennifer

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...