torsdag 8. september 2011

LITT HØST PÅ TRAPPA

Snart helg folkens! I morgen er det den herlige fredagen igjen. I går kveld var mannen og jeg på Lisa Williams i Stavanger konserthus, og det blir nok ikke siste gangen. Syns det er spennende jeg...
Før showet ble det litt tid til overs og da var det en tur innom Plantasjen. Selvfølgelig så fant jeg litt å ta med hjem.


Plante med søte rosa bær som jeg ikke husker hva heter, men som skal kunne stå ute utover høsten. Små pyntegresskar måtte jeg selvfølgelig også ha med meg. Syns de passet så godt i hjerte som jeg snappet med meg på vei til kassen.


Lyngen lyser ekstra flott opp etter at huset ble hvitt;-) Flere pyntegresskar, var faktisk ganske mange oppi pakken til kr 99,- så jeg følte jeg fikk ganske mange for pengene.
Fuglehus får jeg liksom ikke nok av, syns de pynter opp både inne og ute. Blir nok ikke det siste som flytter inn her i huset.
Så ble det litt høst på trappa i år også:-)


I dag har jeg vært hos dyrlegen med hunden, heldigvis gikk det bedre enn antatt. Trodde kanskje det kunne være kreft, men det ser ut som det ikke er fullt så alvorlig.
Nå er det lalletid for den minste og mammaen venter koselig besøk senere i kveld. Da blir det fram med tekoppene og tenne stearinlys:-)

ha en kos torsdagskveld!

3 kommentarer:

 1. Hei! Veldig, veldig koselig på trappa di! Første gangen jeg er innom bloggen din, men det blir ikke den siste! Her var det mye hyggelig lesing og flotte bilder! God helg! Klemmer fra Beth

  SvarSlett
 2. Åååå, då utrolig koselig det var på trappen deres;)
  Så herlig med slike fuglehus!!

  Ha en fin kveld!

  Klem Line

  SvarSlett
 3. Korr fint du har pynta ute Victoria!!!!Artig med gresskar:)Likte kjempegodt den planta du ikkje veit kva heiter...

  Tenk at eg har vore berre 15 min. unna der du bur da!!!!:)

  Ha ein fin fredag.
  Klem frå Mette.

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...