torsdag 22. september 2011

LITT NYTT I STUA

Snart helg igjen, folkens! Da har vi kommet over halvveis denne uken også, i morgen er  den herlige fredagen her igjen:-) I dag har jeg ryddet og flyttet litt rundt på ting. Min mor og jeg var ute på en aldri så liten tur i går og det ble jo litt med hjem i posene. Da er det alltid kjekt å forandre litt;-) 
Ett lite tips; Kremmerhuset har 30 % på alle lys!!
Jeg kjøpte med meg hjem noen av deres herlige duft lys -  Hot chocolate min favoritt. 
Vi var også innom Living en tur, og det hadde kommet inn så utrolig mye flotte høstvarer. Naturelementer  er blitt en favoritt her hos meg, så da jeg så trefatet måtte det bare kjøpes. Fant også en stor kurv som jeg har planer for he he. Her i huset jobbes det stadig med ordning & reda for å gjøre hverdagen lettere. Med en ny valp i huset og en ny baby på vei syns jeg det er greit å få orden i sakene.
I dag har også malekosten, hvit maling og drivved beisen vært framme. Herlig med alt som kan krysses av "to do"- lista:-) den er nemlig veeldig lang he he. Kommer ett innlegg sener hva som har blitt malt :-)
Da vil jeg bare ønske dere en

god torsdag folkens!


6 kommentarer:

 1. Så herlige bilder, jeg liker enkelheten - den er så luftig og herlig. Du har litt å henge fingrene i du da :) Håper du kommer deg gjennom listen også gleder jeg meg til å se hva som har blitt malt :)

  En fortsatt produktiv dag ønskes deg fra meg
  Klem klem

  SvarSlett
 2. Koselig med en liten handletur med mamma'n innimellom;))
  Det flotte trefatet har jeg akkurat kjøpt meg og, på H&C, kjempefint!!
  Liker så godt bordet ditt jeg;)

  Ha en fin kveld!

  Klem Line

  SvarSlett
 3. Så koseligt du har det! Skulle veldig gjerne komt ein tur snart, har du lyst at vi tar et treff hos deg så kan eg hørra med S & ML?? Men viss du har d travelt så kan me ta det seinare og :)) Kjempe fint har du d hevertfall, du e så flinke å dilla å dalla:)) Klem!

  SvarSlett
 4. Nydelige bilder :) Kjempe fine lysestaker! og så flott sjenk det skimtes i bakgrunnen på bildene dine! Lekkert =)
  Ha en fin kveld!!

  SvarSlett
 5. So fint du har det Victoria!!!Kjempefine bilder:)Likte so godt bordet ditt med hjul...
  Ha ein fin kveld.
  KLem frå Mette.

  SvarSlett
 6. det fatet likte jeg godt, og jeg har også benyttet meg av tilbudet hos kremmerhuset på duftelys, mmmmm. En av de hvitelysestakene ble også med meg hjem. Det er morsomt å se hvordan det mørke kommer tilbake i interiøret

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...