fredag 23. september 2011

MITT LILLE MALINGSPROSJEKT

God fredag folkens! Beste dagen i uka, selv om jeg går hjemme. Det er noe med at alle i huset har fri og vi kan spise en god frokost sammen og bare slappe av. Enig?
Som jeg skrev i går så har malingskosten vært framme igjen, mye som skal ordnes, fikses og ryddes før jeg kan si meg fornøyd. To - do listen min er ganske lang, men med tiden til hjelp så skal jeg nok bli ferdig. Mannen bare rister på hodet når jeg nevner alle ideene jeg har, men planer og drømmer er jo viktige å ha, sant?Dette trancherbordet fant jeg tilfeldig i "roterommet" i kjelleren da mannen skulle bære ut vogga (den skal også males hvit for det fikk jeg ikke tid til sist). Fant ut at det kunne jeg bruke på kjøkkenet, for benkeplassen hos meg den er veldig liten. Bordet er en gang kjøpt på Ikea og det var trehvitt, så det måtte males.


Jeg har brukt drivved beisen på topplaten og resten er malt hvitt. Mannen har hengt opp to knagger som jo er kjekke til å henge forskjellige ting på. Ser jo for meg noen søte Green gate koppehåndklær hengende også, men enn så lenge litt løk og bordskånere.


Her har jeg fått samlet litt pasta og frokostblandinger i Norgesglass. Skåler og skjeer står klar sammen med litt pjuskne bananer;-) Herlige Efferve ble også med hjem på onsdag. I hylla under har jeg satt ett sinkfat med lys, greit å ha de lett tilgjengelig men samtidig litt ute av veien. Hadde en tendens til å bli plassert på kjøkkenbenken, sammen med masse annet rot.


Alltid kjekt med litt ordning & reda og mer skal det bli;-))

I kveld har jeg planer om å bake Oreo cupcakes med den deilige sjokoladekremen, etterpå skal jeg slenge meg i sofaen og bare nyyyte at det er helg!! Men først middag, her i huset blir det Moussaka.


ønsker alle som titter innom en herlig helg!


3 kommentarer:

 1. Så gøy for meg at du har to-do liste for da kan jeg nyte bilder, bordet ble kjempe fint - overflaten er jo så stilig :)

  Gleder meg til neste check point på lista :)

  Ønsker deg en herlig fredag
  Klem klem

  SvarSlett
 2. Hei :)

  Så utruleg lekkert!
  Nydelege bilder med flotte detaljar ♥

  Oreo cupcakesane er kjempe gode :)

  God laurdag!

  Klem frå Astrid ♥

  SvarSlett
 3. Lekkert trancher-bord! Skulle gjerne hatt et selv om jeg hadde hatt plass. Er så kjekt med litt ordning & reda som du sier, alt blir så mye penere og ryddigere oppi krukker og kasser:)

  nyt helgen!

  klem jennifer

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...