mandag 3. oktober 2011

DIY - TVBENK

God mandag folkens! Da var vi over i oktober, føler at september bare har forsvunnet. Nå går det fort mot jul...  Blir litt stressa av tanken på alt som skal gjøres før babyen kommer og det blir jul, men det nytter jo ikke å stresse. Får heller ta det litt som det kommer framover, mon tro om det ikke blir jul alikevel? Noe som er sikkert og visst er at babyen den kommer når den er klar, uansett om vi er det eller ikke;-)

Da vi holdt på å pusse opp stua var jeg på let etter ett nytt tvbord. Det vi hadde var helt uaktuelt å bruke igjen. Syns ikke helt jeg fant noe som var slik jeg hadde sett det for meg at det skulle være. Det var da jeg kom ideen om å lage ett selv.


Vi har brukt lecablokker som vi har malt to strøk med hvit maling. Plankene er beist med Jotun Drivved beis. Plankene ligger løst mellom og over blokkene.
Kjempebillig løsning, og når vi en gang skulle bli lei av tvbordet så er det jo bare å kaste blokkene og fyre opp plankene:-)


Litt detaljer; steiner plukket på stranda sammen med kubbelys og fineste Tine K.


Som dere kan se ligger det ett lite hvitt deksel på gulvet, dette er en liten "luke" for å komme inn til stikkontakter o.l. Er så glad at jeg slipper alle ledningene som henger ned fra tven og samler seg i en klump på gulvet. Det veier litt opp for det faktum at mannen sitter å ser etter ett enda større tvmonster. Krysser fingrene for at han ikke finner noe med det første.


ha en flott uke!
6 kommentarer:

 1. Rett og slett rålekkert! Jeg liker sånne løsninger - enkle, men kjempefine:) Blir så inspirert!

  Ha en fantastisk ny uke:)

  klem jennifer

  SvarSlett
 2. Hei!
  Nå har jeg lest litt på forskjellige innlegg hos deg, du har så koselig blogg med mange smarte ideer :)
  TV benken ble fantastisk kul! Jeg har lenge tenkt på å lage noe utav leca blokker, liker røffheten, men det har blitt med tanken så langt :)
  Følger deg videre!
  God uke,
  klem Silje

  SvarSlett
 3. Genialt!!! Kjempe tøff var det jo, og heldige du som sleppe ledninger, off de irritere meg!!!
  Dumt at ikke ML kunne, kanskje vi kan drøye det litt til hun kan da...?

  SvarSlett
 4. Fy flate, så tøft det blei! Kom over bloggen din forrige uke, og har klikka meg inn her h-v-e-r dag :) Du har og gjør så mye fint!!!

  SvarSlett
 5. Så utrolig TØFFT!! :D Har aldri sett dette før. Kreativt ja:) Flink du!

  SvarSlett
 6. Utrolig tøff tv benk! Kan du si hvor du har kjøpt materialet?

  hilsen Don

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...