onsdag 5. oktober 2011

KURVER OG LYS...

... er noe jeg ikke får nok av. I går var jeg ute på en aldri så liten tur til Sandnes, og selvsagt fant jeg litt å ta med meg. Ikke så mye, men nok til at det gir litt inspirasjon og glede;-)
Lys brenner jeg hver dag nå, og da må det jo litt påfylling på lageret også. Da jeg gikk forbi Nille så så jeg at de hadde kubbelys for kr 10,- og det er jo ett tilbud en må ta med seg. Bare angrer på at jeg ikke kjøpte flere... Typisk?
Kurv fra Tine K ble også med i posen. Disse kurvene hadde de i tre størrelser og dette er den minste. Perfekt til oppbevaring av smånips eller som brødkurv eller hva det enn måtte være.
Den største av kurvene var stor og perfekt for "prosjekt ryddig gang" til oppbevaring av ungene sine sko. Kanskje jeg skulle bytte ut den jeg allerede har med den store fra Tine K?  Det begynner å bli rimelig full etterhvert.
Nytt skilt fra House doctor har også flyttet inn på kjøkkenet;-)

Ett lite tips på en onsdagskveld - Kremmerhuset selger disse bokstavene som er på bildene til 10,- nå!
Mine skal males i en mørkegrå farge - en dag:-)ha en fin onsdagskveld!3 kommentarer:

 1. Hei Agnes:)
  Lys og kurver får man aldri nok av det er så sant.
  Jeg var innom Nille i dag og kjøpte meg 4 stk gråe lys til 10; stk..Hadde de hatt hvite så hadde jeg kjøpt flere!
  Bokstaver er også kjekt og ha..kan brukes til så mangt. Vi har ikke kremmerhuset her i byen men jeg har sett så mye reklame for akkurat denne kjeden og de har så mye fint at jeg godt kunne tenkt meg denne kjeden her i byen. Da kunne jeg jobbet der når jeg forhåpentligvis "blir" frisk en gang ...En må jo drømme og håpe !!!!
  Ellers er det ikke så mye nytt her i gården, jeg putler med mine småting innimellom og koser meg med det! Mannen driver på for fult ute og bygger det som skal bli et nytt soverom, det er ikke planlagt å bli ferdig før til våren igjen. Jeg vil ikke slite han ut pluss at kona trenger nærheten hans innimellom =))))))))))))

  Tror jeg må stikke ut og bistå bittelitt med maling av 4 planker, ikke så mye men mer enn nok for meg!

  Fornuftig av deg å bli hjemme mens de andre drar på tur. DEt er nok ikke det du har aller mest lyst til men er formen litt dårlig så er det ikke noe vits å utfordre skjebnen.
  Du får kose deg hjemme så godt du bare kan.
  Ha en fin kveld Agnes.
  Gode klemmer fra Mona

  SvarSlett
 2. Jeg puttet ti lys i kurven i på Nille i går og tittet litt rundt i butikken... plutselig sier jeg "nei, huff" til meg selv og legger de pent på plasds igjen og tusler ut av butikken!!!
  Noen ganger gjør jeg så mye rart... angrer nå da, det er jo en kjekk pris liksom;))
  Må tilbake i morgen og sjekke om de har flere...

  Fiiin kurv du har kjøpt!
  Jeg får aldri nok kurver ♥
  Og jeg elsker ALT fra TineK!!

  Ha en fin kveld!

  Klem Line

  SvarSlett
 3. Takk for tips, Nille here I come:)) Var på Ikea idag og kjøpte til 19 kr stk, trodde det var et kupp jeg hehe....

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...