tirsdag 4. oktober 2011

MALING...

... av vuggen er ferdig, endelig:-) Det er så godt med alt som er gjort og kan krysses av listen. Har så mange tanker og ideer som jeg helst skulle ha gjort i går, mens mannen bare rister på hodet. Skikkelig irriterende hi hi. Prøvde å få han til å hente ett lass med materialer som jeg tenkte å "snekre" med i høstferien, men da ble foten satt ned. En høygravid kone alene hjemme stående i gardintrappa med spikerpistolen, nei det ville han ikke gå med på;-) Har bare en plan om å gjøre en liten make over på soverommet:-) Det hadde passet så godt siden han og ungene reiser til Danmark i høstferien.


Her ett bilde av vuggen som har fått seg en omgang med kvistlakk.


Her har den fått seg tre strøk med maling og ser mye bedre ut. Måtte legge ett teppe under i tilfellet den ikke skulle være helt tørr. Kjedelig med to hvite streker på stuegulvet;-)


Har planer om å "lime" en krone eller ett hjerte i hodeenden. Må bare få mannen ut av sjeselongen og opp i garasjen å få laget det først;-) Det er jo fortsatt noen uker igjen til termin, så det blir nok ikke det første som blir gjort.

Endelig har jeg kommet i gang med litt på veggene her i stua. Bestilte ett veggord for en stund tilbake og det har endelig kommet opp på veggen. Nå mangler jeg bare noen rammer fra Ikea, så blir det nok bra. Som jeg har sagt før, ting tar rett og slett tid her i huset.
ha en fortsatt god kveld!
3 kommentarer:

 1. Så fin vugge ♥
  Tenk at det snart ligger en splitter ny babay oppi der... sukk... misunner dere tiden dere har foran dere;))

  Ha en kos kveld!

  Klem Line

  SvarSlett
 2. Nydeleg vugge!!! So flink du er:)Tenk når den lille skal ligge opp i der da...sukk♥

  Nattaklem frå Mette.

  SvarSlett
 3. Utrolig så forandret alt blir med maling! Vuggen er virkelig skjønn. Flott med skinnfellen i også. :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...