torsdag 27. oktober 2011

PULSVARMERE

God kveld kjære leser! Da var det lille strikkeprosjektet ferdig (og som jeg sa, ikke noe avansert altså) og den nye eigeren av pulsvarmerene ble kjempefornøyd:-) Mammaen ble ikke helt fornøyd,  de ble nok i litt i det største laget... Ja ja, blir nok ikke de siste jeg strikker.Har heklet en liten kant rundt, syns det pyntet litt mer opp.


Knapper fra Snella og Petronella:-)

Nå er det straks tid for avslapping i sjeselongen med nytt strikketøy, har nettopp spist kjøpt komle fra slakteren;-) Greit nok når en ikke gidder å lage de selv.


ha en god torsdagskveld!
4 kommentarer:

 1. Så fine de var ♥
  Herlig med de søte knappene da;)

  Ååååhhh, herlig med Komle!
  Jeg elsker det, og er oppvokst med det (far fra Ålgård og mor fra Ålesund)
  Men her i huset er det ingen andre som liker selvfølgelig... må be meg hjem til mamma på middag en dag kjenner jeg;)

  Ha en fin kveld i go'stolen;)

  Klem Line

  SvarSlett
 2. Kjempefine pulsvarmere:-) Perlestrikk og heklekant er veldig pent syns jeg, og de knappene var virkelig prikken over i-en:-)

  Ha en fin fredag i morgen!

  SvarSlett
 3. Oiii så flinke du e å strikka!!! Fytti, tar du bestilling hehe...:) Du det lammeskinnet fant eg på Bærheim Antikk & Interiør i Sandnes, d va litt dyrt så d va bra at eg hadde gavekort der;) 1150 ;) Men eg har ønska meg d sååå lenge!

  Kos deg!
  Klem!

  SvarSlett
 4. Hei på deg igjen;)
  Du ble den heldige vinneren av de skjønne rosa skoene/tøflene på min blogg!
  Send navn og adresse til line@frue.no, og de kommer i posten om litt;)

  Ha en fin dag!

  Klem Line

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...