tirsdag 25. oktober 2011

STRIKKING OG HERMEGÅSA:-)

God tirsdag alle sammen! Nok en dag går mot kveld og de små sitter og tegner før det er lalletid. Første pepperkakeboks er kommet i hus, men den blir ikke gammel hi hi.
I dag har jeg brukt dagen til litt klesvask, legebesøk og bare kost meg med ett nytt strikkeprosjekt. Har rett og slett fått dilla på stikking for tiden. Nytt garn ble kjøpt med hjem, alltid spennende å prøve seg på noe nytt. Ikke noe avansert altså he he.
Har kjøpt meg ett garn med baby alpakke, ekstra fin merino og polyamid. Greit at det blir litt hold siden det skal bli en bruksting til den eldste datter. Kommer bilder når jeg blir helt ferdig, skal kjøpe noen søte knapper fra Snella og Petronella i morgen;-)

Ser du planten i bakgrunnen? Jepp, hermegåsa  hi hi det er meg. Har lett etter denne planten i lange tider, så da jeg endelig fant den måtte den jo bare bli med hjem.
Ny potte fra Ib Laursen - en ting kommer sjelden alene?


Corokia


håper DU har en flott tirsdagkveld!4 kommentarer:

 1. Eg tror eg må herma eg og, den planten e jo kule! Kor har du kjøpt an??? Flotte potte og!

  SvarSlett
 2. Den planten er KUL altså, men jeg har ikke funnet den enda... Kommer nok hos meg og til slutt;))
  Og for en stilig krukke!!
  Liker bildene ♥ Og blir spennende og se hva du lager av det fine garnet;)

  Ha en fin kveld!

  Klem Line

  SvarSlett
 3. Spent på hva resultatet av strikkingen blir!:) Nydelige bilder! FIN kveld og klem til deg:)

  SvarSlett
 4. ville bare hilse inn i helgen og si at jeg syns du tar fine harmoniske bilder

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...