fredag 25. november 2011

BILDEVEGG

Sakte men sikkert kommer det opp litt mer på veggene i stua. Er glad for at jeg ikke gikk i gang med å skru og spikre i veggene med en gang, for ser nå at jeg har allerede skiftet meninger om hvor ting skulle plasseres.
I stua har vi varmepumpe og den er jo ganske så synlig i seg selv he he. Har derfor prøvd å "dempe" den ned noen hakk med en bildevegg under. Hva syns dere?


Veggordet har hengt på veggen lenge, men du vet, rammene kom nettopp opp;-) Kjøpte ikke ribbarammen denne gangen fordi jeg følte de ble for ruvende, men er ikke helt sikker nå... Vinglepetter... Disse rammene kostet ikke mange kronene, så om jeg angrer for mye kan jeg bare skifte de ut.
Bilder mangler det også, men har noen som jeg skal redigere og så blir det nok tatt noen nye i jula:-)


I dag har jeg vært med eldste datter på lagedag på skolen, vært på Bohus og kjøpt adventslys og nå skal vi snart ut døren for tenning av julegrana. En hektisk dag, men det gjør jo ikke noe når det er den herlige fredagen:-)

ha en super duper 1. adventshelg!


4 kommentarer:

 1. Så utrolig lekkert det ble! Passet kjempegodt med bildevegg mellom veggordet:) Jeg har hatt lyst til å lage en bildevegg selv en stund, men liksom aldri tatt skrittet. Da er det moro å få se litt herlig inspirasjon:)

  Håper du og dine får en fantastisk helg - hører ut som en herlig førjulsfredag iallfall:) Her er det også litt småpusling med adventsstaken, også blir det pepperbiff til middag senere:)

  klem klem

  SvarSlett
 2. Ble kjempefint det!
  Stilig med veggordet over og under ♥
  Høres ut som dere har hatt en fin dag;)

  Ha en flott helg!

  Klem Line

  SvarSlett
 3. Jeg synes det bel veldig fint!!
  Ikke lett med varmepumpe, men gud hvor kjekt å ha!

  God helg..
  klem

  SvarSlett
 4. Ble kjempefint:D Det veggordet var vakkert:)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...