fredag 18. november 2011

GOD HELG

Da var det fredag igjen! Ukene bare flyr og igjen er det helg. Syns det går så fort for tiden og det er bare knappe 4 uker til termin. Litt småstresset av alt som ikke er klart enda, men får ta litt hver dag så kommer vi nok i mål.
I morgen tenkte jeg å bake kakemenn, kjekt for ungene og greit å komme igang. Hadde kanskje ikke begynt fullt så tidlig hadde det ikke vært for den nye babyen. Men syns nå at julekakene er best i førjuls tiden. Når bruker du å begynne å bake til jul?Mer julepynt sniker seg inn i det Blå huset, har gitt opp at det ikke skulle kjøpes noe særlig nytt i år;-) Er jo så kjekt med noe nytt i stua, i fjor på denne tiden hadde vi jo ikke noen stue pga oppussingen. Lyslykten fra House Doctor er jo ikke bare jul, den kan jo brukes hele vinteren syns jeg.


Det store kubbelyset var også en av tingene som ble med hjem fra Damens aften på Bohus. Mannen lurte på om jeg virkelig hadde kjøpt en vedkubbe hi hi.
I dag har det ikke vært skikkelig lyst hele dagen, så da har vi kost oss inne med tente lys og varme kringler.


god helg til alle som titter innom!
3 kommentarer:

 1. Kjempefint på fatet ditt;)
  Og jeg ser du har fått tak i stjernelykten, den er sååå fin ♥

  Skjønner godt at du vil bli ferdig med baksten før babisen kommer;)
  Vi begynner nok snart vi og, er jo nå fremover det er godt med førjulskaker;)

  Ha en fin kveld!

  Klenm Line

  SvarSlett
 2. Helt enig:) Julen smaker og ser best ut før selve jula kommer,derfor pynter vi litt i hele desember her i huset og julbaksten blir laget i slutten av november.obs.....det betyr jo at jeg må starte snart.tiden flyr ja gitt;)
  Advents tiden er den beste med jula synes jeg:)jula er jo stort sett bare ett stress,men den har jo en sjarm den også:):):)
  Ha ei topp helg.klemz:)

  SvarSlett
 3. So fint du har pynta det lysfatet:)Og skjønne Sviblar midt i blant...har nokre eg også.Gleder meg til dei byrjar å sprette ut.Dei duftar sooooo godt♥

  Ei spennande tid no for dåkke,fram til den lille kjem til verda.Lykke til med alle forberedelsar og håper at alt er bra med deg:)

  God helg♥
  Klem frå Mette.

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...