tirsdag 22. november 2011

HJEMMELAGET JULEPYNT - DIY

Jeg har prøvd meg på Fimoleiren og laget litt hjemmelaget julepynt. Veldig enkelt og tror disse blir flotte på juletreet og som pynt rundt ellers i huset. Jeg kjøpte ganske mye og har over halvparten igjen, så det blir nok en runde til før jeg sier meg ferdig.
Jeg har brukt Fimoleiren som må stekes. Har også brukt stempelbokstavene jeg kjøpte på Clas Ohlson til å stemple med og det gikk helt fint. Trodde kanskje bokstavene kunne bli litt store, men det gikk. Tilslutt har jeg festet på hamp, men her kan en jo bruke bånd i forskjellige farger også. Er  kun fantasien som setter grenser:-)


Noen hjerter som ikke ble julepynt:-) Har laget noen hjerter som ikke er jul også da, slik at jeg kan pynte med de hele året. Disse har jeg hengt på ett av lerretene som jeg  malte svarte. Har limt på en vanlig tre klesklype.
Da er det tid for litt ryddings, har flyttet litt rundt på kjøkkenet i dag og det er litt som gjenstår før jeg kan sette meg i sofaen og nyte resten av kvelden.
Håper du også nyter kvelden!
4 kommentarer:

 1. Kjempefine;)
  Jeg har også laget slike, men mine fikk et rosa skjær etter de hadde vært i ovnen... syns ikke det ble så fint, ville jo ha de helt hvite!
  Ble dine slik? De ser ikke sånn ut på bildene;)

  Kjempelurt og bruke de stemplene;)

  Klem Line

  SvarSlett
 2. Nydelig ble det! Jeg har 4 pk fimo liggende klar til jeg er ferdig med eksamenene. Ulike grå, hvite, glitter varianter, tror det blir bra, særlig når jeg ser de flotte resultatene hos andre bloggere! (Og stemplene kjøpte jeg på CO i sommer, de er enda ikke åpnet, godt de endelig skal få luftet seg).

  Klem :)

  SvarSlett
 3. Utruleg fint!
  Så flink du er da :)

  Vakre bilder ♥

  Takk for fine ord frå deg :)

  God tysdagskveld ♥

  Klem frå Astrid

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...