torsdag 3. november 2011

JULEPYNT

Første nye julepynten er i hus. Hadde igrunnen bestemt meg for å ikke kjøpe så mye nytt i år, men du vet hvordan det er;-) Litt må vi jo alltid ha!
Disse søte trefigurene fant jeg på Living i går. Helt enkle, men alikevel så søte.Grått, sort, hvitt og natur er blitt en stor favoritt her hjemme!

Nå skal jeg hoppe i dusjen, for i kveld blir det møte med veninnegjengen og i morgen setter jeg meg på toget til Kristiansand for juleshopping - lykke!
Mannen skal stelle hjemme, men det går nok helt fint det:-)Måtte bare prøvehenges, men er allerede tatt ned. Vi venter en stund til med pyntingen;-)

ha en flott torsdag!

7 kommentarer:

 1. De er så fine;)
  Kjøpte slike jeg og her om dagen;)
  Litt nytt MÅ vi ha, selv om vi har mer enn nok fra før ♥

  Ha en kos kveld med venninner og en herlig shoppingtur i morgen;)

  Klem Line

  SvarSlett
 2. Så søte disse var da :)

  God jul....*kremt* God kveld ;)

  Klem Jatte♥

  SvarSlett
 3. De var veldig fine, og ja... noe nytt på man ha til jul :)

  Håper du får en kjempe fin tur :)
  klem klem

  SvarSlett
 4. Akkurat like som jeg har kjøpt og hengt på mine kvister;) Vi liker mange av de samme tingene:) Får vel kanskje vise dem frem jeg også, for nå nærmer jo julen seg med stormskritt! Å som jeg gleder meg:)

  klem klem

  SvarSlett
 5. så flotte de var!! Kanskje jeg må ta meg en tur på living hehe ;) Og tusen takk for kommentar hos meg ang bilsete. Tror vi satser på isofix ;) Ha en flott dag i med juleshopping i Kristiandsand da ;) Hilsen Nina

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...