søndag 13. november 2011

LITT DETALJER FRA BADET

God farsdag til alle pappaer! Dagen i dag har vært travel men også veldig koselig. Minsten og jeg startet dagen med å bake kringler slik at pappaen skulle få fersk gjærbakst til frokost. Sammen med kokt egg, pålegg, kaffe og pakke - ja da måtte det jo bli en kos morgen. Senere bakte vi cookies uten nøtter som i skrivende stund er spist opp:-)
Har rett og slett ikke fått tatt noen bilder av badet i dag mens det var skikkelig dagslys, derfor litt detalje bilder i sort hvitt.Skal se om jeg ikke får tatt noen bilder i morgen. Det er deilig å være i mål og vi må si oss fornøyde med resultatet. Ikke at det skulle så mye til hi hi, skal se om jeg får "tøffet" meg opp til å vise før bilder;-)

Ønsker meg en Tolix krakk, om du skulle lure;-)

ønsker deg en god ny uke!
7 kommentarer:

 1. Kjekt å gjøre litt ekstra stas på disse fedrene :) Flotte detaljer på badet ditt :)

  SvarSlett
 2. Høres ut som dere har hatt en kos dag;)
  Tipper pappa'n var fornøyd med bakst til frokost ♥
  Så fiiine detaljer fra badet, flinkinger;)

  Ha en finfin kveld!

  Klem Line

  SvarSlett
 3. Sååå masse fine ting du har på badet då! Nå blei eg inspiret t å beynne å stashe litt der jeg og ;) Hørres ut som dere hadde en fin dag, vi var på Loppemarked idag og jeg fant MYE fint jippi!!! Men fytti kan ikke anbefale loppemarked og store menneske skarer når en har virus på balansenerven,....følte eg var på danskebåten i full stor ;)) Jaja kos deg resten av kvelden Agnes!!! Klem!

  SvarSlett
 4. Takk for visning av mange kreative detaljer!
  Anki

  SvarSlett
 5. Det ser utrolig lekkert ut! Så flink du har vært med detaljene, jeg likte alt sammen jeg:)
  Blir inspiret til å gjøre litt med badet vårt kjenner jeg, det er et kjedelig rom. Ganske nyoppusset riktignok, men jeg har ikke prioritert detaljer der. Er liksom alltid så fokusert på stue, der vi oppholder oss mest, og det folk ser mest, men det skal det bli en forandring på nå:)

  klem klem

  SvarSlett
 6. Så flotte detaljer, klypene på glasset
  var smart :)

  Ønsker deg en flott mandag
  klem klem

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...