torsdag 10. november 2011

LITT ROSA...

...sniker seg inn i huset. Er ikke en rosa rosa person, men det er jo kjekt med litt når en først venter en liten jente:-) For en liten stund siden var jeg så heldig å vinne en give away inne hos flotteste Line med bloggen Har en drøm. Søteste rosa skinntøfler levert av nettbutikken Nola Rose. Ta en titt, de har masse flotte ting, alt fra skinntøfler til stilige stellevesker.
Tusen takk igjen kjære Line!Det går nok en stund før disse blir brukte, men enda kjekkere når hun blir så stor at de passer. Blir nok gode til neste høst;-)


Treleker er en favoritt her i huset, fant denne søte leken da jeg skulle kjøpe bursdagsgaver. Måtte bare ha den:-) Ett annet tips er kremen fra Lykkelig som liten. Den er bare helt fantastisk! Den kan brukes på hele kroppen, fungerer som "frostkrem" og på lette typer av eksem. Minsten her i huset har vært litt plaget med eksem, men etter at denne kremen kom i hus er den nesten borte.
Absolutt til å anbefale!


Siste Margeritter som ble plukket av en liten barnehånd og levert til mammaen.

I kveld er det Damens Aften på Bohus Bryne - kommer du?

ha en god torsdag!
4 kommentarer:

 1. Så fint de har kommet frem og at du likte de;)
  Jeg syns og de var kjempefine ♥

  Jeg har fryktelige tørre hender på vinteren, som sprekker opp og gjør vondt, men har ikke funnet noe god krem som funker... kanskje denne funker på mine hender og? Må prøve;)

  Klem Line

  SvarSlett
 2. Nydelige tøfler, søte som pynt til prinsessa kan bruke dem er de også:)FIN kveld til deg:)

  SvarSlett
 3. Å,for nokre skjønne tøfler!!!!Herleg rosafarge:)Heldig du er som vann dei da.Midt i blinken;)
  So søt den treleika også...

  Kos deg masse på Damenes Aften♥
  Klem frå Mette.

  SvarSlett
 4. Åååå ROSA, ikke mye av det her i huset hihi...
  Du den kremen sko eg absolutt prøvd, med mine eksem fingrer....hvor har du kjøpt den? Heldiggen som er på Damenes aften, jeg får det aldri med meg før dagen er der:((

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...