torsdag 24. november 2011

PÅ EN BENK I STUA

God morgen alle sammen! Eller formiddag er det vel mer passende å si:-) Vi har visst kommet ett godt stykke ut på dagen mens jeg har sittet foran pcen å surfet nettet. Nå skal jeg nyte roen litt til med pepsi maxen og litt blogglesing før det blir tid for litt helgerengjøring. Tempoet er heller labert, men får bare ta tiden til hjelp.
I morgen timene i dag har jeg tent lys og kost meg. En liten benk har kommet ned fra loftet og blitt pyntet så smått.Jeg har lagt ett lammeskinn oppå for å myke opp litt og en stjerne fra Oj Soi Oj - som er favoritten for tiden, har fått plass på benken sammen med en liten svibel, som er blitt pyntet med stjerner...


Denne ble kjøpt sist helg da jeg var på julemesse. Er så gøy å titte på hva alle de flinke menneskene har laget og etterpå kose seg med litt å spise:-)


Oliventreet og Bambi har også fått plass på benken.
Kjenner jeg nyter alenetiden, stillheten og roen i hjemmet. Nattesøvnen er fortiden elendig, men med knappe 3 uker igjen skal jeg nok klare å holde ut;-)


håper du får en flott torsdag, snart helg;-)

4 kommentarer:

 1. Så koselig med benken;)
  Og så fint som den var pyntet ♥
  Elsker stjernen, og ønsker meg den i STOOOR også;)

  Ha en finfin dag;)

  Klem Line

  SvarSlett
 2. Så koseligt du lage det t, du e så flinke!!! Søde Bambien:)) Har så lyst på de små lyktene som du har på hylla, kjøpt de i området?? Kos deg resten av rugetiden, tenke det ska bli godt å få kroppen for seg sjøl og snart;)
  Klem!

  SvarSlett
 3. Så lekkert! Ja vi har jo nesten helt samme smak vi:) Oi Soi Oi har så masse fint, har lyst på alt jeg;)

  Ha en nydelig torsdagskveld:)

  klem klem

  SvarSlett
 4. Hvor ser det bare hyggeligt ud:-)

  Rigtig god weekend til dig og dine.

  Knus Susi

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...