mandag 21. november 2011

STEMPEL

God mandag alle sammen! Ny uke og nye muligheter folkens, da var det på 'an igjen. Nå går det utrolig fort framover og tenk på søndag er det 1. søndag i advent. Er du klar med adventstaken? Jeg mangler fortsatt lys, men det er jo ikke så vanskelig å få tak i.
En liten tur ut i dag (skulle jo bare handle matvarer hi hi) førte til at ett stempelsett fra Clas Ohlson ble med hjem. Dette skal brukes til å stemple på julegaver og pakkekalenderen + en ting til som jeg skal vise når jeg er ferdig:-)
Betalte ikke mer en kr 169,- og en kan stemple både med små og store bokstaver.
Tror dette kan være kjekt for ungene også. Det fulgte også med stempelpute i 4 forskjellige farger.

Har igjen prøvd meg på redigering av bildene, men ser at det er en stund siden sist he he. Det er nå jeg skulle hatt Macen, men den ligger med knust skjerm etter at to små barnehender mistet den i gulvet...
Enn så lenge får jeg klare meg med mannen sin pc.

ønsker alle en flott uke!

3 kommentarer:

 1. Så kjempesmart med slike stempel :o)
  De har altså så masse billige og smarte ting på Clas Olson, en brs altmulig butikk :o)
  Ønsker deg en fin uke
  Klem

  SvarSlett
 2. Fine stmepler, vi har de i store bokstaver;)
  Her er vel egentlig adventsstakene klare, men mangler lys... var utsolgt for hvite lys på Nille i dag, hmmm... må vel en tur på Ikea da vel...
  Jeg MÅ ha hvite lys jeg, er ikke så lilla av meg liksom;)

  Ha en finfin kveld!

  Klem Line

  SvarSlett
 3. Såå lurt, har og slike og det er så mye kjekt en kan lage, både for store og små :))
  Klem!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...