lørdag 12. november 2011

SVIBEL

God lørdagskveld kjære leser! Innom en liten tur her på bloggen, før jeg skal gå å rydde og vaske på badet. Vi er nesten ferdige og det skal bli deilig å få alt på plass igjen. Kanskje det kommer noen bilder i morgen?I går da mannen og jeg var på Ikea hadde de fått inn svibler og jeg klarte rett og slett ikke gå fra dem. Hadde ikke tenkt å pynte med noe enda, men ... Søte er de iallefall;-)
I dag var jeg innom en tur på Kid og der fant jeg enda litt mer julepynt... Det er så mye fint i butikkene og da blir det jo ikke alltid så enkelt å gå fra. Enig?


Nå må jeg stikke å ordne litt på badet før det blir Skal vi danse.

ønsker alle en herlig lørdagskveld!3 kommentarer:

 1. Jeg driver å lærer meg selvdisiplin på butikken, det jeg har lært så langt er at jeg ikke kan gå inn i det hele tatt - for da MÅ jeg ha med noe hjem, det er aldri vanskelig å finne
  noe man liker hi hi hi

  Badebilder ønskes velkommen :)

  God kveld videre og heia Atle
  klem klem

  SvarSlett
 2. Svibler er eit must til jul!!!DEN skjønne dufta...duft av jul♥Forstår godt at dei MÅTTE vere med deg heim;)Skal ha nokre eg også etterkvart.

  Fortsatt fin kveld og god søndag ☺
  Klem frå Mette.

  SvarSlett
 3. Så lekkert det ble med svibler i TineK-glassene! Og hyssigen er som alltid prikken over i'en:) Jeg var på Plamtasjen istad, men der hadde de bare rosa og blå svibler, og jeg ville ha hvite, så da får jeg vente litt. Men jeg kjøpte en hvit Amaryllis da, måtte jo ha noe;)

  Nyt søndagen:)

  klem klem

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...