tirsdag 15. november 2011

TUSEN TAKK...

... for alle de flotte tilbakemeldingene på de to siste innleggene under her:-) Det er så kjekt å høre deres meninger;-) Det har også kommet nye følgere til her på bloggen og jeg vil ønske dere velkommen og håper at dere vil trives her inne hos meg.
Det mangler litt småting enda på badet, men ting kommer nok på plass etterhvert. Slik som denne toalettpapir holderen fra House Doctor. Har kjøpt den i en dansk nettbutikk og den kommer opp til jul sammen med svigermor. Gadd ikke betale kr 270,- i porto når jeg slapp unna med kr 79,-

Helt enkel hvit med svart - me like.


Vipp står også høyt på ønskelisten. Såpedispenseren vet jeg kommer til å ligge under juletreet fra min kjære mor. Den er absolutt verdt å vente på:-) Dokosten og søppelbøtten får stå på ønskelisten inntil videre. Sammen med denne:


Denne shampo og såpeholderen( også fra House Doctor) til dusjen har jeg ikke funnet noen steder enda, alle nettbutikkene har vært utsolgt. Er det kanskje noen som har sett den i Stavanger-området? Tips mottas med takk.


god tirsdag!
3 kommentarer:

 1. så kjekt å finne tips til nips på badet. Er selv på jakt etter slike ting på badet, godt jeg skal til København neste uke kanskje jeg får med meg en del kjekt da

  SvarSlett
 2. Hei Agnes :)
  Knall tøff den papir holderen fra House Doctor!
  ...og Vipp er bare også knall-tøffe ღ Så flott
  badet ditt også ble, kjempeforandring!!!!
  - virkelig flott ble det... Ønsker deg en fin
  kveld videre og uke, klem fra Mette

  SvarSlett
 3. Dorullholderen var superfin! :)
  Ha en fin kveld videre.
  Klem Anine

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...