fredag 30. desember 2011

ÅRETS 2. SISTE KVELD

Tenk i morgen er det nyttårsaften! Nå er det ikke lenge før julepynten og juletreet ryker ut her i huset, kjenner at jeg begynner å bli lei av alt. Juletreet skal få stå til 1. nyttårs dag, da fyker det ut terassedøren:-) Vi har edelgran i år også, men jeg har aldri opplevd at det har drysset så mye som dette treet. Begynner å bli lei av "juletre" rundt i hele huset;-)
I år har jeg pyntet med natur, sort og hvitt i stua. Ikke så veldig mye, men akkurat passelig for meg;-) 


Har slått meg på tape trenden;-) og bestilte meg noen ruller før jul. Årets julekort som ble laget i hu og hasten, men vi fikk iallefall levert ut:-)
Romjulsdagene går mot slutten og det skal bli litt godt å komme tilbake til hverdagen igjen, selv om vi har storkost oss. Om ikke mange dagene blir det feiring av 4 års dag her i huset, så helt slutt på festlighetene er det ikke. 
Nå holder mannen på å lage middag og vi skal kun kose oss resten av kvelden. Litt planlegging av nyttårs bord blir det nok også:-)

ha en flott helg!
4 kommentarer:

 1. God kveld:)
  Her er julen på vei ut ja, men juletreet står igjen:) Men søndag er det slutt, hihi:)

  Flotte bilder hos deg ♥

  Ønsker deg og dine en flott nyttårsfeiring, og gleder meg til og følge bloggen din også i 2012!

  Klem Line

  SvarSlett
 2. Godt nyttår

  Koselig julekort!

  Klem fra Annfrid

  SvarSlett
 3. ser du fikk tak i det kule stjerneformede fatet fra Living, de var selvsagt utsolgt da jeg skulle kjøpe det. vil samtidig benytte anledningen til å ønske deg og dine ett riktig godt nytt år. Og ja, det var Siren du så på bilde hos meg her tidlig i desember :-) klem Helen

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...