onsdag 7. desember 2011

BAMBI

En ny liten venn har flyttet inn i det Blå huset, nemlig en Bambi. Syns disse er så søte og det gjorde visst minsten også. Hun skulle få velge seg en liten ting her om dagen og det var ingen tvil om at det måtte være en Bambi. Etter masse leking har det ene geviret brukket, men mon tro om det ikke kan limes på igjen? Mammaen har vært så heldig å få låne den for en liten stund:-)
Ett lite lys fra House Doctor måtte jo også kjøpes, har sett disse på nettet og syns de er så søte. Når lyset er brunnet opp kan det jo brukes til telys. Det var flere med andre mønster, mon tro om jeg ikke må tilbake å kjøpe meg flere.


Julehjerter fra Kid ble kjøpt hjem for en stund siden, men har ikke kommet opp enda. I dag har jeg rett og slett ikke hatt overskudd til noe pynting, får se om det ikke blir litt bedre i morgen. Har igrunnen planer om å hente en gren i hagen til å henge disse på. Kanskje til helgen?


Nå neste; avslapning i sofaen;-)

håper du også har en god kveld!

I dag har barnevognen kommet på plass, kanskje det kommer noen bilder i morgen av den geniale sparkesykkelen jeg kjøpte til.2 kommentarer:

 1. Deilig med avslappende kvelder også... En må ikke stresse altfor mye i disse tider, da er en jo utslitt til julaften.
  Bittelitt hver dag, det holder :)

  SvarSlett
 2. Kjempefin Bambi du har fått deg... de er så skjønne...

  Ønsker deg en fin torsdag
  Kerstin

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...