lørdag 10. desember 2011

GOD KVELD

Hadde planer om brente mandler og pynting av pepperkake hjerter i kveld, men sofaen ble rett og slett for fristende:-) En julegave; ett strikket skjerf ble iallefall ferdig, nå gjenstår det bare å få pakket det inn. Pepsi max i glasset sammen med småkaker fra Jærbakeren og iskonfekt sjokolade, ja da har jeg rett og slett tatt kvelden.
ha en god lørdagskveld!
1 kommentar:

  1. Den lørdagskvelden hørtes helt herlig ut... jeg har egentlig ikke hatt noen planer i kveld, skulle vært på julebord, men formen er ikke på topp, så gubben dro alene... Jeg har sitti i godstolen, drukket litt Taffel, matlyst er ikke tilstede så det ble ikke noe av det.

    Heldig er den som får det fine skjerfet du har strikket. Det er så kos å få gaver som er laget av giveren selv.

    Har ellers pusla litt med bittelitt pynting, så bilder kommer på bloggen min etterhvert...

    Ha en fortsatt god lørdagskveld, nå skal jeg ut i måneskinnet og gå tur med hundene mine :)

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...