fredag 16. desember 2011

I DAG...

... 16. desember er termindatoen, men fortsatt ingenting som har skjedd. Jeg har ikke gått så lenge med de to andre, så jeg føler nesten at jeg er på overtid hi hi. Tiden brukes til småpusling her hjemme, energinivået er ikke på topp. Har også blitt bitt av forkjølelsebasillene som alle de andre her i familien, så vi går rundt og snufser alle fire:-)
Vuggen ble gjort klar i går, så nå begynner det meste å komme på plass.I helgen skal mannen lage spisebord til meg og det gleder jeg meg til. Det blir ett DIY - prosjekt helt på tampen før jul. Kanskje kommer juletreet inn også? Vi må bare få gjort mest mulig mens vi venter.


Nå skal jeg smøre meg ett rundstykke og drikke bringebærblad te til. Bringebærblad te er nemlig den beste "svangerskapsurten," kanskje den kan få fødselen igang?

ønsker alle en herlig 4. adventshelg!4 kommentarer:

 1. Så spennende dager dere har :)
  Dere får jo den største og beste julegaven noen kan få :)
  Nydelig vugge, alt klart.
  Nyt skiva og bringebærblad-te!

  Ha en fin dag, og lykke til!

  SvarSlett
 2. Hei kjære Agnes=)

  Koselige bilder av en helt nydelig vugge. Jeg kan bare tenke meg hvor spent du må være om dagen. Jeg håper virkelig at det ikke går for lang tid nå slik at dere kan få den beste julegaven som kan tenkes. Jeg ønsker deg masse lykke til med fødsel osv... Gleder meg masse til å høre hva det blir, jente eller gutt!
  Skal tenke ekstra mye på deg i dagene som kommer.
  Vi skal på hytta i helga så muligens når jeg kommer hjem på Søndag så er du kansje på sykehuset, krysser fingrene for det!

  Hohoho...
  God Helg min venn.

  Klem KLem:)

  SvarSlett
 3. Herlig... kjenner at jeg misunner deg veldig;)
  Tenk, nå er det uansett ikke lenge til den lille kommer ♥ Så koselig det skal bli;)

  Jeg skriver lykke til nå jeg, for det kan jo skje når som helst;)
  Du må love og legge inn små innlegg helt frem , slik at når vi ikke hører noe, så vet vi hva som skjer, hihi;))

  Ha en fin kveld;)

  Klem Line

  SvarSlett
 4. Ho ho ho ! Lykke til med venting på verdens beste julegave !! Savnet deg på onsdag ... Kunne jo vær du ville " lure " oss..... tenkte jeg... God bedring til dere alle !! Så bra perle historien fikk en god slutt :-) GOD JUL !
  Klem fra Solveig

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...