tirsdag 13. desember 2011

LUCIA

I dag ble det baking av lussekatter; eller som minsten sier "pusekatter:-)." Prøvde ut en ny oppskrift, men den gamle var bedre... Ja ja, smaken var det ikke noe å si på, men de ble så utrolig "ruglete." De ble ikke slik før de kom inn i ovnen. Ungene var iallefall fornøyd og da er det jo godt, det var jo for dem jeg bakte.
Lurer på om jeg skal prøve meg på brente mandler i kveld?I dag fikk jeg telefon fra barnehagen om å hente minsten, hun hadde nemlig stappet en perle i nesen. Vi reiste til legen, men han klarte ikke å se noe så i morgen bærer det inn på sykehuset. Stakkars liten, men håper hun har lært at perlene kun skal være på brettet *smiler*


ha en flott luciafeiring!4 kommentarer:

 1. Åååå det er jo Madikken... med perle i nesen :) Jeg håper det ordner seg :)

  Det er ikke utseende men smaken som teller, det er min regel. Jeg har nemlig laget heller tvilsomme bakverk som ikke så veldig gode ut - men overasket stort ha ha ha

  Ønsker deg en fortsatt god kveld
  klem klem

  SvarSlett
 2. Stakkars minstemann, håper de finner og får ut perlen!

  Du vant et lite lyshus hos meg i dag, hvis du sender navn og adresse på mail til meg (vibekeor@gmail.com) skal jeg få sendt det avgårde før helga! Takk for at du ble med på gi-bort'en!

  SvarSlett
 3. Mmm, godt med pusekatter ja, hihi;)
  Bare de smaker bra, så spiller ikke utseende så stor rolle;)

  Huff, denne perlegreia hørtes ikke noe kos ut, håper det går fint... lykke til ♥

  Klem Line

  SvarSlett
 4. Lussekattane såg kjempegode ut!!!NAM:)

  Håper det går greit å få ut perla i morgon.LYKKE TL♥

  Klem frå Mette.

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...