torsdag 29. desember 2011

MIN NYE BLOGGEPLASS;-)

God kveld kjære leser! Siste torsdagen dette året, helt utrolig hvor fort det har gått. Syns ikke det er lenge siden sist nytt års feiring. Måtte det nye året bringe med seg masse spennende opplevelser og masse glede.
Som jeg skrev her tidligere så var jeg så utrolig heldig å få ny iMac til jul (har drømt om denne helt siden minsten mistet macbook proen i gulvet og knuste skjermen) og det har jo blitt noen timer foran skjermen:-) Photoshop skal testes ut, og jeg ser at det nok blir enda flere timer framover foran skjermen. Derfor har jeg valgt å ha den i stua, vi har nok av plass og det er litt kjekt at vi likevel er "samlet." Mannen ser på favoritt kanalen sin og jeg koser meg foran skjermen. 


Min nye bloggeplass og jeg er kjempefornøyd, mangler bare drivved beisen.


Bordplaten har mannen laget og bukkene er fra Ikea. Skrivebordet var også en av julegavene fra min kjære mor.


Mmm Tine K duftlys - her skal det nok bli tilbrakt mange timer framover når ungene er i seng:-)

Nå; pizza, greit med noe enkelt etter masse julemat.

ha en flott kveld!4 kommentarer:

 1. For en flott pc-krok!!
  Og så flink og handy mannen din er;)!
  Likte veldig godt spisebordet deres også, så gøy å få innvie det på julaften da!!;)
  Klem fra størstepia

  SvarSlett
 2. Så koselig plass:)
  Her sitter jeg og i stuen ♥
  Vi kan jo drive med hvert vårt samtidig som vi skravler:)

  Fint arbeidsbord og LEKKER stæsj:)

  Ha en fin kveld!

  Klem Line

  SvarSlett
 3. Så heldig du e:-)) Gratulera med ny mac og ny fin blogge plass med kult Tine K stæsj som eg eeeeeelske!!
  Klem:-)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...