søndag 4. desember 2011

VENTETID

Advent er en herlig ventetid med pynting til jul, baking og julegave shopping. En travel, men du og du så koselig tid det er. Her i huset er det ikke bare julen vi venter på, men en ny liten baby som kan komme når som helst. Terminen er ikke før om 12 dager, men krysser fingrene for at det er overstått før;-)
Det meste begynner å komme på plass, men litt gjenstår enda. Som å pakke sykehusbagen, gjøre klar stellekommode og vuggen. Barnevognen regner jeg med kommer i hus i løpet av uken som kommer. Jo, det er spennende tider foran oss og i år er vi så heldige at vi får den beste julegaven på forskudd;-)Babyluene er ferdige og det ble 3 stk i forskjellige farger og størrelser. Syns disse hjelmluene er så søte og de er strikket i deilig alpakka garn. Krysser fingrene for at den brune passer nå i starten. Mønsteret jeg har brukt er fra Drops.no.

I dag har vi vært på håndball turnering nesten hele ettermiddagen og det skal bli deilig å sette seg ned med strikketøyet og håndballkamp i kveld. Kanskje litt kakao i koppen også?
Det 2. lyset er tent og roen kan senke seg i huset.


håper du har en herlig 2. søndag i advent!

2 kommentarer:

 1. Advent er en herlig tid :)
  Baby er alltid kos da. Flotte luer du har strikket, de sitter godt på et lite hode :)
  Kos deg masse :)

  SvarSlett
 2. Tenk for en fantastisk julegave du venter på :) Kommer til å bli så kos, men pakk bagen da du - kan komme før du vet ordet av det ;)

  God natt og sov godt
  klem klem

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...