tirsdag 17. januar 2012

1 MÅNED...

... har allerede gått siden minste baby ble født. Husker fødselen og alt som følgte med som om det skulle vært i går:-) Ikke dårlige minner, men gode minner som jeg vil ta godt vare på. Sammen med at jeg prøver å ta så mange bilder som jeg bare kan, for tiden går alt for fort og før en vet ordet av det er babytiden over.

Kloremerke etter små men veldig skarpe negler;-)

Smilet er ikke langt unna og det er så kjekt å se hvordan ett så lite menneske allerede gir så mye respons tilbake. Både med smil og med gråt... 
*I det ene øyeblikket smiler jeg, men i neste øyeblikk gråter jeg...*


Nå; sen middag - veldig enkelt. Pølse og spagetti;-)

fortsatt fin tirsdag!3 kommentarer:

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...