torsdag 12. januar 2012

HJEMMESTRIKKET LUE

God torsdagskveld alle som titter innom! Skikkelig ruskevær her hos oss, da er det godt å fyre i vedovnen og bare være inne. Da blir det tid til litt strikking inni mellom også:-)
Hadde bestemt at de to eldste skulle få nye luer til jul, nærmere bestemt Catya. Disse finner du blandt annet her. På grunn av fødselen og alt annet ble det til at luene gikk i glemmeboken, og det var først nå jeg kom på at de ikke ble kjøpt. Sist jeg var å kjøpte garn så jeg at de hadde fått inn pelsdusker til luer, og bestemte meg da for å strikke selv. Nå er den første ferdig:-)


Har strikket den med Drops garn i en blanding av ull og alpakka. Pelsdusken festes med trykknapp som jo er ganske lurt, for da kan en vaske luen uten at dusken blir ødelagt.Ble ikke så veldig godt mottatt av mottakeren;-) Den var jo ikke rosa...
Nå er det en lilla til storesøster som er på pinnene. 


Nå holder mannen på å lage koteletter til middag, det skal bli mmmm så godt! Jeg skal kose meg foran skjermen til maten er klar;-)

god kveld til du som titter innom!
4 kommentarer:

 1. Å så lurt, en slik har jeg også lyst å strikke. Vet hvem som har levert dusken? Den ble kjempe fin!

  Klem

  SvarSlett
 2. Den var noe av det skjønneste jeg har sett!! Jeg elsker overdimensjonerte ting, og den dusken er jo perfekt:) Kjempelurt å feste den med trykknapp. Tror jeg må få min flinke mamma til å lage noe liknende til meg, mine egne strikkeferdigheter kom aldri langt...;)

  Ha en super torsdagskveld!

  klem klem

  SvarSlett
 3. Så flott den ble, skikkelig flink å strikke du Agnes. Kan jeg spørre hvor du har kjøpt pelsdusken? (i tilfelle jeg kan lokke svigermor til å strikke meg ny lue) ;D

  klem :)

  SvarSlett
 4. Du er så flink og strikke!
  Så herlig:)
  Luen ble jo like fin som de DYRE Catya luene ♥
  Heldige småjentene dine er som hjar en så flink mamma:)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...