fredag 20. januar 2012

NOEN DAGER...

...har jeg mange planer om å få gjort ting her hjemme, men av en eller annen grunn he he blir jeg limt fast til sofaen, reiser på besøk eller ut på shopping og lar ting seile sin egen sjø her hjemme (noen som kjenner seg igjen?). MEN ikke i dag! Nå er snart hele huset klart for helg og det er en god følelse:-) 


Lysestaker og lys fra Lene Bjerre - julegave til mannen og meg fra hans mor.
Nå skal jeg gjøre meg ferdig med vask av badet før baby Philippa våkner. Har planer om en aldri så liten fotoshoot i dag, viss det passer den lille frøkna;-)

ha en flott helg!

2 kommentarer:

 1. Kjenne meg veeeeldig godt igjen gitt;-)
  Nydelige lysestaker og de lysene e jo bare lekre
  Lykke til med fotoshooten og god helg:-)
  klem Linda

  SvarSlett
 2. Slike dager har jeg nok av og:)
  FLOTTE lysestaker ♥
  Kos deg med fotoshoot og fredag!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...