tirsdag 24. januar 2012

PHOTOSHOP

Etter at jeg fikk den nye iMacen begynte jeg å prøve meg i Photoshop, men du å du så mye det er å sette seg inn i. Jeg har ikke kjøpt det enda, men prøver nå først en måned gratis. Regner med at jeg kommer til å kjøpe det og har da funnet ut at Youtube er ett godt hjelpemiddel. Dere som bruker Photoshop, har dere lært dere alt selv, Youtube eller kurs? Jeg er helt på begynner stadiet, men håper at jeg etterhvert får litt mer kontroll;-)
 Er det noen som kan hjelpe med hvordan man legger inn rammer, alfabet og etc som en kjøper på nettet inn i Photoshop?


I dag har de to minste og jeg bare vært inne. Fyrt i ovnen, tent lys og kost oss med rester av pepperkaker:-) En kopp cafe au chocolat i nye kopper som lå under juletreet. 

Koppene er fra Home & cottage.


ha en flott tirsdag!2 kommentarer:

 1. Har lært noe selv, tok ett fotokurs for noen år siden og lærte litt der. Men min viktigste lærdom er at om du ikke bruker photoshop jevnlig glemmes mye av det du har lært... (min erfaring da ;0) ). Jeg skulle gjerne lært mer, men synes det tar så mye tid å holde på med det. Dessuten må jeg innrømme at noe av sjarmen med å ta foto er at du tar bilde der og da og sånn er det (ikke noe juksing, fotografen sa at photoshop ikke er å jukse, men jeg synes det er litt juks da. Han brukte det mye som kunstner egentlig, å lage kunst ut av bilde. Ikke redigere det så det så flottere ut. Akkurat det synes jeg er gøy, men må nok holde mer på med det).

  Har litt lyst på Mac jeg da...

  Hva synes du om det?

  Jeg har alltid brukt pc.... Og har jo masse programmer på pc. Mister jo dem om jeg bytter og det er jo litt kjedelig da...
  Klarer ikke å finne ut om Mac er lønnsomt for meg. Tar gjerne imot råd på det.

  ha en fin dag!

  SvarSlett
 2. Jeg kan ikke hjelpe desverre, kan ingenting om det... men jeg må nok lære meg det snart... jeg har til nå brukt noe så enkelt som Picnik, men det skal legges ned i april, da må jeg nesten lære meg noe annet:)

  Blir spennende og se om du får noen gode tips her, ellers så har jeg hørt at youtube er genialt til akkurat dette:)

  Ha en fin kvled!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...