søndag 29. januar 2012

RANUNKLER

En av favorittblomstene er definitivt ranunkler. Husker jeg fikk min første bukett for mange år siden og ble helt fasinert av de "silkebløte" blomstene. Det har vært en del buketter siden, men syns ikke helt at jeg har klart å ha de så lenge. De har råtnet nesten med en gang. Men prøver igjen:-)


Herlige ranunkler i flotteste TineK vasen;-)

ha en flott søndag, her skinner sola!


4 kommentarer:

 1. Enig, de er heilt skjønne.
  Lykke til denna gangen;-)
  klem ♥

  SvarSlett
 2. Ranunkler er FLOTTE blomster ♥
  Og jeg elsker vasen:)

  Ha en fin fin søndag!

  SvarSlett
 3. Jeg er så enig - Ranukler er så flotte :)
  Herlige bilder :)

  Fortsatt flott søndag
  klem klem

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...