søndag 15. januar 2012

SØNDAGSKVELDEN...

... er her så fort og det er en ny uke igjen i morgen. Ukene flyr og om to dager er bitte lille minsten allerede 1 måned. Hvor blir tiden av? Det er nesten så en skulle ønske en kunne stoppe opp tiden for en stund;-) Har bestemt meg for å nyte dagene og prøve å få mest mulig ut av denne permisjonstiden. 


Kanskje la klesvask være klesvask og heller gå meg en tur? Det ligger jo å venter til jeg er hjemme igjen;-) Er du flink til å la ting vente i steden for å stresse med å få det gjort?Ny Corokia fordi den gamle rett og slett ble tørket til døde. Fikk beskjed om å være sparsommelig med vanningen og da jeg forstod at den faktisk trengte mer vann, var det for sent he he. Prøver igjen... og denne gangen skal jeg "drukne" den hver gang den skal ha vann. 
I dag har vi vært på håndballturnering med eldste datter, nå skal resten av søndagskvelden nytes med å gjøre ingenting.

ha en fiin SØNDAGSKVELD alle sammen!

1 kommentar:

  1. Så fine bilder ♥
    Elsker corocian, men jeg finner den aldri:)
    Jeg hadde en liten baby eller hva den het, en lik type, men jeg tørket ut min relativt fort jeg og, hehe:)

    Gå deg en tur du, klesvasken går ingen steder:)

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...