onsdag 29. februar 2012

FEBRUAR

Da var vi kommet til siste dagen i februar måned. I morgen skriver vi mars og enda en ting som sier at vi nærmer oss våren. Er så deilig med lysere morgener og lengre dager før det blir mørkt. Energien kommer krypenede igjen...
Februar har vært en travel måned med mye på "tapeten." Dåpen og med alt den førte med seg av rydding, vasking, innkjøp, DIY - prosjekter og masse andre ting gjorde at måneden fløy av sted. 

Innimellom alle slagene blir det jo alltid tid til litt strikking og boken Myk start brukes flittig. Garn klikkes hjem fra Pickles og det har blitt både luer, sokker, skjerf og nå en herlig jakke i mønster fra samme sted.


Løkblomstene har også inntatt det Blå hus og er ett "must" for tiden. Behovet for friske blomster er her fortsatt og jeg er så heldig at blomstene fra dåpen står enda like flotte.
Litt nytt har også flyttet inn i løpet av måneden;-) Kost og feiebrett er vel det jeg er mest fornøyd med for tiden, både fint og praktisk.
Har også så smått begynt planlegging av oppussing av soverom - gleder meg!

Håper at mars blir like flott som februar måned var! 

ønsker deg en fin fin dag!3 kommentarer:

 1. Ja når våren kommer blir jo det meste lettere :)
  Skal pusse opplitt her også!
  Fine bilder.


  Ha en flott dag.

  SvarSlett
 2. Ser ut som du har hatt en fin februar, Agnes. Deilig nå når det går mot vår. Spennende med oppussingsprosjekter... her må vi bli ferdig med badet vårt... nå kommer flisleggeren i kveld, heldigvis... han har vært fryktelig treg, nesten så det ble en Tv2-hjelper-deg-sak her.... men vi får se nå da, om han gjør seg ferdig i løpet av rimelig tid.
  Ha en strålende skuddårsdag!
  Klemmer

  SvarSlett
 3. Lekkert fanget februar:) Du tar de vakreste bilder! Gleder meg til ennå lysere tider, her er snøen nesten helt borte og imorgen er det første vårmåneden:) Tror jeg må gjøre som deg - å gå til innkjøp av noen vårlige løkblomster:)

  klem klem

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...